Valmieras Ziņas

Jaunas filmas dažādām gaumēm!

Lasīšanas laiks: 3 min

Kino “Gaisma” / 3D Cinema arī šajā nedēļas nogalē piedāvā iepazīties ar dažāda žanra kino jaunumiem! Aicinām noskatīties režisora Kventina Tarantīno filmu “Reiz Holivudā”, komēdiju “Labie zēniun režisora Ulda Cipsta drāmu “Tur”. Kinoteātrī joprojām iespējams noskatīties animācijas filmas visai ģimenei “Rotaļlietu stāsts 4” un “Karalis Lauva”, kā arī trilleri “Ātrs un bez žēlastības: Hobss un Šovs”.

Vairāk informācijas www.3dcinema.lv

Reiz Holivudā
Filmas darbība norisinās Losandželosā 1969. gadā, hipiju ēras ziedu laikos. Bijusī televīzijas vesternu zvaigzne Riks Daltons un viņa ilggadējais triku dublieris Klifs Būts cenšas izsisties strauji mainīgajā Holivudas kino industrijā. Filmas režisors un scenārija autors ir divkārtējais “Oskara” balvas ieguvējs Kventins Tarantīno (“Atsvabinātais Džango”), bet lomas atveido vesela zvaigžņu plejāde: “Oskara” laureāti Leonardo Di Kaprio (“Cilvēks, kurš izdzīvoja”) un Als Pačīno (“Sievietes smarža”), Breds Pits (“12 gadi verdzībā”), Margo Robija (“Es, Tonija”), kā arī Lūks Perijs (“Piektais elements”) un Dakota Feninga (“Pasauļu karš”).

Labie zēni
Cik traka un pārpratumu pilna var izvērsties viena diena sešklasnieku dzīvē? Jūs pat iedomāties nespējat… Komēdiju “Superbad”, “Pineapple Express” un “Sausage Party” autoru jaunajā komēdijā trim labākajiem draugiem tā izvērtīsies neticami episkā piedzīvojumā!

Tur
Ģeniālas programmētājas Gundegas pasaule sabrūk viņas acu priekšā: viņa zaudē mīļoto, priekšniece draud ar atlaišanu, tuvinieki uzskata par jukušu. Taču viņai izdodas neiespējamais – radīt pirmo pasaulē mākslīgo intelektu ar apziņu, kurš iemīlas Gundegā un pārņem viņas bojāgājušā drauga Raimonda personību. Gundegai nākas izvēlēties – mīlēt datorprogrammu, slēpjot to no visas pasaules centieniem iegūt miljardiem vērtu atklājumu, vai ignorējot savas jūtas, sniegt pasaulei tehnoloģisko brīnumu.

Rotaļlietu stāsts 4
Astronauts Bazs, kovbojs Vudijs, suns Staipeklis, tiranozaurs Rekss un visa pārējā rotaļlietu komanda ir atkal kopā un kā vēl nekad ir gatavi jauniem piedzīvojumiem. Kopš Endijs ir iestājies koledžā, rotaļlietas ir apmetušās uz dzīvi pie savas jaunās saimnieces Bonijas, kuras pirmā diena skolā aizsāk veselu notikumu gūzmu. Rotaļlietas dosies ceļojumā, kurā piedzīvos gan pakaļdzīšanos, gan tikšanos ar jaunām rotaļlietām un seniem draugiem, gan arī atradīsies vieta kādām romantiskām attiecībām.

Karalis Lauva
Karalim Lauvai piedzimst mantinieks un jau no pašas bērnības mazais Simba kļūst par upuri sazvērestībām, kuras kaldina viņa varaskārais onkulis. Agri iepazinis zaudējuma sāpes un nodevību, Simba atrod jaunus draugus un ir gatavs dzīves pārbaudījumiem, lai grūtā cīņā atgūtu to, kas viņam pienākas un kļūtu par īstu Karali.

Ātrs un bez žēlastības: Hobss un Šovs
5 miljardi dolāru – tie ir kopējie astoņu Fast & Furious franšīzes filmu kases ieņēmumi visa pasaulē, un ir pienācis laiks laist klajā jaunu stāstu – trilleri “Fast&Furious presents: Hobbs&Shaw”, kurā aktieri Dveins Džonsons un Džeisons Steitems no jauna iejutīsies skatītāju iemīļoto varoņu Hobsa un Šova lomās. Kad Hobss (Džonsons) un Šovs (Steitems) pirmo reizi uz lielā ekrāna satikās filmā “Furious 7”, viņi apmainījās ar daiļrunīgiem tekstiem un lika lietā dūru diplomātiju, cenšoties nolikt viens otru pie vietas. Taču, kad kiberģenētiski uzlabotais Brikstons (Idriss Elba) savā īpašumā iegūst bioloģisku ieroci, kas var iznīcināt visu cilvēci un veikli apved ap stūri izcilo un bezbailīgo MI6 aģenti (Vanesa Kirbi), kura izrādās arī Dekarda Šova māsa, senajiem ienaidniekiem nāksies sadarboties, lai tiktu galā ar, iespējams, vienīgo džeku visā pasaulē, kurš ir vēl negantāks par viņiem abiem kopā.

 

Valmieras tehnikums aicina darbā METĀLAPSTRĀDES SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1402 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Labas datorprasmes Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “Metālapstrādes skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Valmieras tehnikums aicina darbā INFORMĀCIJAS UN KOMUNIKĀCIJU TEHNOLOĢIJAS SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1259 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “IKT skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Mūsu partneri