Valmieras Ziņas

Kas notika Valmierā naktī uz 31. jūliju? Policija aicina atsaukties aculieciniekus! (7)

Lasīšanas laiks: < 1 min

Jau iepriekš ziņojām par valmierietes Kristīnes satraukto ziņu, kuru saņēmām agrā trešdienas rītā. Vietējā iedzīvotāja satraucās par skaļiem trokšņiem, kas viņai atgādinājis apšaudi. Lai arī policijas rīcībā bija nonākusi informācija par to, ka naktī autoostas apkārtnē dzirdami šāvieniem līdzīgi trokšņi, pārbaudot saņemto informāciju un apsekojot pilsētas teritoriju, pārkāpumi netika konstatēti. 

Šobrīd, pieaugot iedzīvotāju satraukumam, Valsts policija aicina atsaukties visus aculieciniekus, lai palīdzētu noskaidrot, kas šajā naktī notika Valmieras ielās. 

Iedzīvotāji interneta vietnē Facebook pauž dažādas versijas par notikušo. Vieni stāsta, ka esot manījuši aizdomīgu auto, citi vaino motociklistus, bet vēl daži ir satraukti par notikušo, jo līdz šim nav ticis noskaidrots, kas noticis laika posmā no pusnakts līdz aptuveni diviem naktī. 

Policija aicina atsaukties iespējamos aculieciniekus, kuri varētu sniegt noderīgu informāciju policijai, palīdzot noskaidrot iespējamās iesaistītās personas. Iedzīvotāji aicināti sniegt jebkādu noderīgu informāciju, zvanot 110 vai vēršoties personīgi tuvākajā policijas iecirknī.

    Andris - 01.08.2019

    Valmierā tiek veikta video novērošana,sanāk kameras ir tīra butaforija,uz stacijaa ielas pretī baznīcai ir daudzstāvene ar pieatiprinātu kameru,tā jau noteikti ir fiksējusi🤭

      Zaķis - 01.08.2019

      Labrīt, kur ir autoostas apkārtne un kur daudzstāvene pretī baznīcai!

    Aivars Benužs - 01.08.2019

    Nezinu, kas notika 31.07. vakarā, bet 27.07. vakarā bija dzirdami 6-7 šāvieni Baloža ielas 13 rajonā. Pie kam četrus šāvienus pēc kārtas nevar izdarīt ar bisi.

      kate - 08.08.2019

      Jumaras ielā arī dzirdēju.

    Apse - 01.08.2019

    Astoņkājis…

    novērojums - 02.08.2019

    viendien gāju savā ikdienas pastaigā, dzirdu iztālēm jauneklis, krievu valodā savai vālodzei čiepst, vo bomž iģot, man vislabāk patīk cilvēki ar delīrija izpausmēm, it īpaši brīžos, kad viņi uzzin, ka dzīvo savā iedomu pasaulē, bet pie mums Latvijā no citas valsts var iebraukt šķērsojot robežu, kāda lietderība ir ielaist cittautieti mūsu zemē, kad viņš ar savas zemes parašām nejaušus garāmgājējus uzskata par bezpajumtniekiem

    Artūrs - 02.08.2019

    Ap plkst vieniem naktī pie Vidzemes augstskolas, stāvlaukumā atradās automašīna un ap viņu bija cilvēki, klausījās mūziku un mētājas petardes. Un pēc tam arī tie paši cilvēki braucot ar auto ārā no loga meta šis petardes. Tas bija ko es redzēju, kad devos nakts pastaiga.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Aicinām darbā AUTOBUSA VADĪTĀJU VALMIERAS AUTOPARKĀ DARBA PIENĀKUMI: pasažieru pārvadāšana saskaņā ar darba grafiku biļešu pārdošana darbs ar elektronisko kases aparātu pasažieru kvalitatīva apkalpošana PRASĪBAS PRETENDENTIEM: D kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecība, vēlams 95. kods vēlams D vai D 1 kategorijas transportlīdzekļa vadītāja stāžs vismaz divi gadi labas saskarsmes un komunikācijas prasmes latviešu valodas zināšanas UZŅĒMUMS PIEDĀVĀ: darbu stabilā uzņēmumā darba samaksu 1850 EUR (pirms nodokļu nomaksas) pilnas sociālās garantijas daļēju ceļa izdevumu apmaksu no dzīvesvietas uz darbavietu 95. koda apmācības apmācību pirms darba pienākumu uzsākšanas veselības apdrošināšanas iespējas iespēju savienot ar darbu citā uzņēmumā ikgadējās un 95. koda apmācības CV ar norādi vakancei „Autobusa vadītājs Valmieras autoparkā” iesniegt: sūtot elektroniski uz info@vtu-valmiera.lv personīgi SIA „VTU Valmiera” personāla daļā darba dienās no plkst.13:00 līdz 16:00 („Brandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Reģ.nr. 40003004220) Informācijai 29231565 * Iesniegtos personas datus SIA “VTU VALMIERA” izmantos, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu. Ja kandidāts vēlas, lai viņa personas dati tiktu saglabāti SIA “VTU VALMIERA” iekšējā datu bāzē ar mērķi tos apstrādāt citos SIA “VTU VALMIERA” personāla atlases konkursos, tad pieteikumā vakancei lūdzam kandidātam norādīt savu piekrišanu personas datu saglabāšanai. Profesija: AUTOBUSA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31

Mūsu partneri