Valmieras Ziņas

BK “Valmiera” izcīna pārsteidzošu uzvaru Lietuvā

Lasīšanas laiks: 2 min

Trešdien, 22. oktobrī fantastisku uzvaru Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēlē Lietuvā izcīnīja BK “Valmiera” basketbolisti, kas ar rezultātu 68:66 pārspēja 2014. gada BBL finālistus un Lietuvas kausa ieguvējus “Prienai”.

Pēc garā ceļa uz Lietuvu spēles sākums valmieriešiem nebija pats veiksmīgākais. Pirmajās minūtēs Kristapa Dārgā rezultatīvie uzbrukumi ļāva turēt līdz lietuviešu ofensīvai. Pirmās ceturtdaļas otrajā pusē lietuvieši bija panākuši septiņu punktu pārsvaru, bet pirms ceturtdaļas noslēguma Kārlim Apsītim izdevās samazināt rezultāta starpību – 16:19.  Otrajā ceturksnī laukumā dominēja mājinieki. Vidzemniekiem īsti nesekmējās uzbrukums un spēles vidū nācās atrasties iedzinējos ar 28:40.

Šajā sezonā “BK Valmiera” basketbolisti vairākkārt apliecinājuši, ka nepadodas un cīnās līdz spēles beigām. Tas notika arī šajā spēlē. Otrajā puslaikā BK “Valmiera” devās laukumā apņēmības pilni atspēlēties. Trešā ceturkšņa otrajā pusē Māris Ziediņš, Edmunds Elksnis un divreiz Mārtiņš Vīņauds bija precīzi no tālmetienu distances, īsā brīdī izlīdzinot spēli un uz mirkli pat izvirzoties vadībā. Pirms noslēdzošās ceturtdaļas komandas šķīra tikai divu punktu starpība – 55:57. Noslēdzošajā ceturksnī risinājās saspringta cīņa par uzvaru. Ceturtdaļas pirmajā pusē Matīsam Rudmiezim ar trejaci izdevās panākt +3 valmieriešiem, bet divas minūtes pirms mača beigām trīs punktu pārsvars jau bija “Prienai”.  Viktors Iļjins un Mārtiņš Vīņauds ar precīziem metieniem ļāva BK “Valmiera” turpināt cīņu par uzvaru. Pēc Gata Meldera pieprasītā minūtes pārtraukuma Mārcis Vītols guva divus punktus no groza apakšas, panākot 68:66. Pēdējās sekundēs “Prienai” bija divas iespējas izraut uzvaru ar trejačiem, bet bumba valmieriešu grozā nekrita un Vidzemes komanda guva pārsteidzošu uzvaru.

Līdz ar to BK “Valmiera” izcīnīja otro uzvaru BBL turnīrā, nostiprinoties B grupas līderpozīcijā.

“Prienai”- “BK Valmiera” 66:68 (19:16, 21:12, 17:27, 9:13)
Dārgais 12+5rp, Vīņauds 10, Iļjins 10+9ab, Vītols 7, Rudmiezis 7, Apsītis 6, Rozītis 6, Elksnis 5, ZIediņš 5.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri