Valmieras Ziņas

“Rūjienas saldējums” vienu no vecajām saldētavām pārbūvēs par noliktavu un izbūvēs jaunu zibensaizsardzības sistēmu

Lasīšanas laiks: 2 min

Saldējuma ražotāja SIA “Rūjienas saldējums” par 50 000 eiro vienu no vecajām saldētavām plāno pārbūvēt par noliktavu un izbūvēt jaunu, mūsdienu standartiem atbilstošu zibensaizsardzības sistēmu, aģentūrai LETA pastāstīja kompānijas īpašnieks Igors Miezis.

Viņš teica, ka “Rūjienas saldējuma” ražotnei šogad ir uzlikts jauns jumts un tagad ir nepieciešams uzstādīt jaunu zibensnovedēju. Vienlaikus vienu no “Rūjienas saldējums” vecajām saldētavām plāno pārveidot par noliktavu, lai sakārtotu preču plūsmas.

Miezis piebilda, ka ražotnes jumta nomaiņa bija starp uzņēmuma šā gada lielākajiem investīciju projektiem. “Rūjienas saldējums” ražotnei nesen nomainīti arī logi un durvis, ievērojami paaugstinot siltumefektivitāti. Kopējās šajā projektā ieguldītās investīcijas viņš pagaidām nevarēja nosaukt.

Pēc kompānijas īpašnieka paustā, uzņēmums nākamgad plāno uzbūvēt jaunu noliktavu tieši blakus ražotnei. Šāds projekts saistīts ar saldējuma bumbiņu “Mini Melts” realizācijas paplašināšanos, kuras kompānija patlaban realizē jau 27 valstīs. “”Mini Melts” saldējuma bumbiņām ir atšķirīga uzglabāšanas temperatūra, Tāpēc mēs būvēsim jaunu noliktavu Rūjienā, kurā būs iespējams uzglabāt gan mūsu zīmola saldējumu -20 grādu temperatūrā, gan “Mini Melts” saldējumu, kam nepieciešama -35 grādu temperatūra,” viņš teica.

Miezis teica, ka jaunās noliktavas būvniecību plānots pabeigt 2020.gadā. Tikmēr vecās noliktavas telpas, kas atrodas kilometru attālumā no ražotnes Rūjienas pilsētas centrā, plānots vai nu pārdot vai iznomāt. Līdz ar jaunas noliktavas būvniecību uzņēmums iecerējis ieekonomēt gan laiku, gan resursus.

Informācija “Firmas.lv” liecina, ka 2017.gadā “Rūjienas saldējums” strādāja ar 1,302 miljonu eiro apgrozījumu un 29 295 eiro zaudējumiem.

“Rūjienas saldējums” ir dibināts 2009.gadā, un tā sākotnējais dibinātājs un īpašnieks bija piena pārstrādes uzņēmums AS “Valmieras piens”. Vēlāk gan tā īpašnieki vairākkārt mainījušies, bet kopš 2015.gada tas pieder Miezim.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri