Valmieras Ziņas

Vidzemes čempionātā hokejā aizvadīts pirmais mēnesis

Lasīšanas laiks: 2 min

14. Vidzemes čempionātā hokejā pirmajā mēnesī veiksmīgi aizvadītas pirmā apļa regulārās spēles. Pirmajā līgā vadībā ir izvirzījusies komanda HK Woltec, bet līgas rezultatīvākais spēlētājs ir Klāvs Bošs #10, seši gūti vārti un trīs rezultatīvas piespēles. Klāvs pārstāv HK Vijciems komandu, kas šobrīd ir ierindojusies otrajā vietā. HK Biko Logi ir trešajā vietā un HK Smiltenes Vanagi ceturtajā vietā.  Pēc nospēlēta pirmā čempionāta apļa izstājās HK Buta komanda, kuras spēlētāji pārgāja pie citām čempionāta komandām.

Otrās līgas stiprākā komanda šobrīd ir HK Skorpions komanda. Četrās spēlēs – četras uzvaras! Līgas rezultatīvākais spēlētājs ir Artūrs Keršis #27. Artūrs pārstāv HK Smiltene’09 komandu un ir guvis septiņus vārtus un devis deviņas rezultatīvas piespēles. Otrās līgas rezultatīvākais vārtu guvējs ir Sandis Miltovičs #2, pārstāvot HK Inflekss komandu, 11 gūti vārti un divas rezultatīvas piespēles.

Trešās līgas tabulas pirmajā vietā ir izvirzījusies SK Pārgauja  komanda, bet ar viena punkta deficītu otrajā vietā ierindojas HK Gulbene/SCO komanda. Līgas rezultatīvākais spēlētājs ir  Kristaps Baltiņš #4, septiņi vārtu guvumi un divas piespēles. Kristaps pārstāv HK Vilku komandu, kas šobrīd ierindojas ceturtajā vietā. Pirmās līgas vārtsargu statistikā visvairāk spēles ir aizvadījis Markus Žukovskis #1(HK Biko Logi), bet labāko spēli ir aizvadījis Gints Rudzītis #1 (HK Woltec), no 14 metieniem ielaisti vieni vārti. Otrajā līgā labāko spēli aizvadījis Oskars Paltiņš #11 (HK Cēsis), 19 metieni un vieni ielaisti vārti. Trešās līgas vienīgo sauso turnīra spēli ir aizvadījis Andis Lācis (HK Gulbene /SCO), 13 metieni un neviens no tiem netika ielaists!

VČH ir sācies otrais regulārais aplis, aicinām brīvdienās apmeklēt Vidzemes olimpiskā centra Ledus halli un fanot par savu komandu. Vairāk informācijas: www.voc.lv vai www. vochokejs.lv.

Uz tikšanos ledus laukumā!

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri