Valmieras Ziņas

Dzērājšoferis bez tiesībām mēģina aizbēgt no policijas

Lasīšanas laiks: 2 min

Otrdien, 16.oktobrī, pulksten 11:33, Smiltenes novadā, autoceļa posmā Meikuri – Pubuļi – Vecbilska automašīnas “Mazda” vadītājs nepakļāvās vairākkārtējai policijas darbinieku prasībai apturēt transportlīdzekli un uzsāka bēgšanu. Pulksten 11:38 transportlīdzeklis tika apturēts, un tās vadītājs izrādīja pretestību un nepakļaušanos policijas darbiniekiem. Vīrietim tika konstatēts 1,47 promiļu reibums, kā arī persona sēdusies pie automašīnas stūres bez jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Vīrietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

16.oktobrī, pulksten 17:00, Strenču novadā, dabas liegumā “Sedas purvs” Dabas aizsardzības pārvaldes Vidzemes reģionālās administrācijas darbinieki aizturēja četrus vīriešus, kuri makšķerēšanas procesā izmantoja aizliegtus makšķerēšanas rīkus – ūdas. Apstākļi un dabas videi nodarītais tiek skaidrots.

17.oktobrī, pulksten 3:31, Limbažos kādā degvielas uzpildes stacijā nenoskaidrota persona automašīnā “Audi” ielēja 67,85 litrus degvielas par 92,55 eiro un aizbrauca par to nesamaksājot. Apstākļi tiek skaidroti.

Kopumā Vidzemes reģiona pārvaldes teritorijā aizvadītajā diennaktī saņemta informācija par 82 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Reģistrēti astoņi nodarījumi pret personas dzīvību un veselību, 19 nodarījumi pret sabiedrisko kārtību un 21 nodarījums pret īpašumu.

Aizvadītajā diennaktī reģistrēti astoņi ceļu satiksmes negadījumi, kurā cietušo nav. Pie transportlīdzekļu stūres, alkoholisko dzērienu iespaidā, sēdies viens velosipēda un auto vadītājs. Noformēti 69 administratīvā pārkāpuma protokoli, no kuriem 30 bija par atļautā ātruma pārsniegšanu.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri