Valmieras Ziņas

Jūlijs Sajūtu parkā sagādājis vairākus sajūtām bagātus pasākumus

Lasīšanas laiks: 2 min

Šī gada vasaras sezona jau spējusi mums sniegt daudz prieka un patīkamu pārsteigumu. Tāpēc turpināsim tvert jaunas sajūtas un to izbaudīt! Šo iemeslu dēļ ir vērts ielūkoties Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parka gaidāmo pasākumu programmā.

19.jūlijā, pulksten 19.00, jau otro reizi Sajūtu parkā viesosies stāstniece Agita Lapsa. Viņas stāstu pūrs bagāts ar dažādu tautu pasākām un stāstiem, tostarp – arī par mums – aizraujošām liecībām par seno Valmieru. Šoreiz Agita šķetinās stāstus un pasakas, kas atklās Apburtā meža noslēpumus. Uz pasākumu aicināti gan lielie, gan mazie, jo stāstniece padomājusi par aizraujošiem stāstiem un rotaļām, kas iesaistīties ļaus ikvienam.

Līdzi aicinām ņemt spilvenu un līdzekli pret odiem  – ērtākai sēdēšanai un laika pavadīšanai priežu ielokā.

Savukārt, jau 26. jūlijā, pulksten 18.00, ikviens ir aicināts uz zīmēšanu ar ogli kopā ar pasniedzēju Inesi Andersoni. Zīmēšanā iesaistīties varēs gan tie, kas zīmēšanas pamatus apguvuši iepriekš, gan tie, kuri vēlas uzdrošināties un to pamēģināt pirmo reizi – pasākuma galvenais mērķis ir kopīga laika pavadīšana patīkamā gaisotnē.

Valmieras Pilsētas svētki atzīmēti tiks arī pie mums! To laikā, 28. jūlijā, sākot no 12.00 līdz 16.00, notiks Sniega diena, kad Baskāju taku papildinās sniega posms, ko izbaudīt varēs ikviens. Pēc baso pēdu izaicinājuma par vēdera priekiem parūpēsies “Māsas pie pannām”, kas uz vietas gatavos īstas franču pankūkas!

Arī jūlijā, turpinot sadarbību ar “Valmiermuižas stalli”, piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Sajūtu parka teritorijā. Izjādes norisinās katru ceturtdienu, pulksten 17.00.

Asāku sajūtu cienītājiem katru dienu ir iespēja izbaudīt Taku kokos – pastaigu koku galotnēs ar 4 nobraucieniem no viena Gauju krasta uz otru, kas kopā veido 692 metru garu lidojumu pār gleznaino upi. Tos, kuriem tuvākas mierīgākas un relaksējošākas izklaides, aicinām izbaudīt mūsu 2 kilometrus garo Baskāju taku, kas veidota no dabas un veiklības elementiem.

Lai izbaudītu takas – būsiet gaidīti katru darba dienu, sākot no 9.00 – 19.00. Īpaši draudzīgas cenas piedāvājam darba dienās laikā no 9.00 līdz 12.00.

Lai garām nepalaistu Sajūtu parkā notiekošo, seko mūsu Facebook un Instagram kontiem. Vairāk informācijas: www.sajutuparks.lv

Uz tikšanos Sajūtu parkā!

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri