Valmieras Ziņas

Pavasaris turpinās ar jaunām filmām!

Lasīšanas laiks: 4 min

Arī šajā pavasarīgajā nedēļas nogalē kino “Gaisma” / 3D Cinema visiem kino mīļotājam piedāvā jaunas filmas – aicinām noskatīties animācijas filmu visai ģimenei “Smešariki: Deja vu” (LV), zinātniskās fantastikas filmu “Nezināmā” un šausmu filmu “Nezvēra midzenis”.

Kinoteātrī turpinām rādīt Latvijas simtgades filmu “Bille” (LV), animācijas filmu “Divi pīlēni un zostēviņš” 3D (LV), Latvijas simtgades dokumentālo filmu “Mērijas ceļojums” (LV) un piedzīvojumu filmu “Atriebēji: Bezgalības karš”.

Informācija par seansiem – www.3dcinema.lv

“Smešariki: Deja vu”

Pilnmetrāžas filmu “Smešariki: Deja vu”, kas uzņemta pēc populāra animācijas seriāla.
Jaunajā filmā publikas iecienītie smešariki dosies laika ceļojumā pa nozīmīgiem vēstures laikmetiem. Smešariks Brīkšs sadomājis sarīkot savam labākajam draugam Berijam neaizmirstamu dzimšanas dienu. Viņš vērsies noslēpumainajā aģentūrā “Deja vu”, kas piedāvā neparastus ceļojumus laikā. Savas karstās dabas dēļ viņš ir pārkāpis līguma nosacījumus, un sekas… izrādās neparedzamas. Draugi nonāk dažādos laikmetos. Brīkšs apzinās savu vainu un apņemas viņus glābt. Ceļodams viņš iepazīst brīnumu pilnus vēstures laikmetus.
Animācijas filma uzlabo omu, ir pilna piedzīvojumu un joku. Jāsmejas būs ne vien pašiem mazākajiem skatītājiem, bet arī viņu vecākiem.

https://www.youtube.com/watch?v=pTyV0eVO7_Q

“Nezināmā”

Nākotnes sabiedrībā vairs nepastāv ne privātums, ne anonimitāte. Tā kā cilvēku atmiņas tiek digitāli ierakstītas, noziedzība ir gandrīz izskausta. Tomēr, iespējams, šis ir nevis noziedzības ēras gals, bet gan jauns sākums. Izmeklējot vairākas neatklātas slepkavības, Sela Frīlenda redzeslokā nonāk kāda jauna sieviete, kam izdevies apiet sistēmu un kļūt “neredzamai”. Tagad izmeklētājam ir jāatrod šī anonīmā sieviete, pirms pats nav kļuvis par viņas nākamo upuri.

“Nezvēra midzenis”

Divi draugi strādā elitāra restorāna autostāvvietā un veiksmīgi aptīra klientu mājas, kamēr tie bauda izcilus ēdienus restorānā. Kad uzķērušies uz kārtējā klienta lepnās automašīnas viņi ielaužas bagātajā savrupmājā, kopā ar laupījumu tur tiek atrasta arī gūstekne. Mēģinot viņu atbrīvot, neveiksmīgie laupītāji tikai aizvien dziļāk nokļūst nezvēra midzenī ierīkotajās lamatās.

“Bille”

Dzīvi apliecinošs, cerību pilns un arī smeldzīgs stāsts par kāda cilvēkbērna pieaugšanu un attiecībām ar pasauli Latvijā pagājušā gadsimta trīsdesmito gadu nogalē. Septiņgadīgā Bille dzīvo pasaulē, kur bagātiem ir savas ielas un nabagiem – savas. Ar nabadzību Bille ir iemācījusies sadzīvot, taču mātes mīlestība meitenei liegta; tuvinieki nepārstāj atgādināt, ka nekas prātīgs no viņas neizaugs. Billei tas sāp, un meitenei ir sapnis – pierādīt sevi, izlauzties no mazvērtības žņaugiem.

“Divi pīlēni un zostēviņš”

Šā gada pavasarī Latvijas kinoteātros būs skatāma jauna “Šreka” un “Māju” veidotāju animācijas komēdija “Divi pīlēni un zostēviņš”. Droši vien starp jūsu paziņām ir kāds vientuļš īgņa, kurš visiem apnicis ar mūžīgo burkšķēšanu. Viņš vēl joprojām izliekas par varenu džeku, lai gan ir skaidrs – šim pāraudzim jau sen bija laiks kļūt pieaugušam. Zostēviņš Pengs ir tāds ņurdētājs. Viņam nav ne “bremžu”, ne atbildības sajūtas, jebkuri noteikumi šķiet smieklīgi. Tomēr tas nevar turpināties bez gala. Reiz Pengam nelaimējas – viņš lidojumā tiek savainots. Jau nākamajā pavasarī gaidāmas pārmaiņas.

“Mērijas ceļojums”

Bez viņas Latvijas muzeji būtu tukši – Daiga Kažociņa dokumentālajā spēlfilmā ”Mērijas ceļojums” atveido Mēriju Grīnbergu (1909 – 1975), pateicoties kurai, nacistu 1944.gadā izvestās Latvijas mākslas vērtības atgriezās dzimtenē.
Kristīnes Želves filma balstīta uz Mērijas Grīnbergas vecākās autentiskajām dienasgrāmatām, kas portretē savas dzimtas likteni no 20.gadsimta sākuma līdz dziļiem padomju laikiem – no augstākās sabiedrības līdz proletāriskam trūkumam. Cauri dramatiskajai iekārtu maiņai abas Mērijas iznesa uzticību dzimtenei, mākslai un pienākumam, ko diktē sirdsapziņa un audzināšana. Daiga Kažociņa un Marina Janaus izstāsta stāstu par neafišētu varoņdarbu, par piepildītu dzīvi ārēji necilā liktenī.

“Atriebēji: Bezgalības karš”

Kamēr Atriebēji un viņu sabiedrotie turpina aizstāvēt pasauli no dažādiem apdraudējumiem, vēl nebijuša apmēra briesmas gatavojas ierasties no kosmosa plašumiem. Starpgalaktiskais tirāns ir apņēmies savākt visus sešus Bezgalības akmeņus – tiem piemīt neiedomājams spēks, ar kura palīdzību ir iespējams mainīt realitāti atbilstoši savām vēlmēm. Viss, ko Atriebēji ir piedzīvojuši agrāk, gatavoja viņus šim izšķirošajam brīdim un vēl nekad Zemes tālākais liktenis nav bijis tik neparedzams.

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri