Valmieras Ziņas

Noskaidroti Valmieras tehnikuma Profesionāle un Profesionālis 2018

Lasīšanas laiks: 2 min

8.marta pievakarē Valmieras tehnikumā norisinājās nebijis konkurss, kurā audzēkņi mērojās spēkiem ar zināšanām, atjautību un talantiem. Konkursā tika noskaidroti gada „Profesionāle 2018” un „Profesionālis 2018” – Aiva Ribozola un Edijs Krivišs, kā arī „Skatītāju simpātijas” balvas ieguvēji – Aiva Ribozola un Andrejs Jēgers.

Konkursa pirmais pārbaudījums bija talantu konkurss. Talantu konkursā bija redzami dinamiski dejošanas priekšnesumi ar specefektiem, gleznošanas prasmes, skatuves runas māksla, dziedāšana un ģitāras spēle, kā arī futbola paraugdemonstrējumi. Otrais pārbaudījums bija viktorīna ar sarežģītiem un specifiskiem jautājumiem, kas bija speciāli veidoti katra dalībnieka izvēlētajai profesijai. Trešais pārbaudījums bija dejas formā, kurā pa pāriem sadalītie dalībnieki griezās valša dejas ritmos. Konkursa turpinājumā sekoja vēl viens viktorīnas jautājums. Noslēgumā katrs dalībnieks demonstrēja savas specialitātes darba formu un rādīja savas prasmes sviestmaižu gatavošanā.

Pasākumā piedalījās piecas audzēknes un pieci audzēkņi, kuru galvenie uzdevumi bija parādīt savu profesionalitāti un atjautību. Dāmu konkurencē piedalījās Megija Paula Staškeviča, kura apgūst viesmīlības pakalpojumu specialitāti, Anda Suhova, un Elīna Balševiča kuras apgūst ēdināšanas pakalpojumu specialitātes, topošā pārtikas produktu ražošanas tehniķe Jekaterina Rauženberga un mazumtirdzniecības komercdarbiniece – Aiva Ribozola. Kungu konkurencē piedalījās Gustavs Bērziņš un Andrejs Jēgers, kuri apgūst loģistikas specialitāti, Edijs Krivišs un Klāvs Kramēns, kuri apgūst mehatronisku sistēmu tehniķu specialitāti un grāmatvedības specialitātes audzēknis Madars Jēkabs Jansons.

Konkursu vadīja Valmieras drāmas teātra aktieris Pauls Iklāvs, kurš parūpējās par jautru un neformālu atmosfēru. Par „Profesionāle 2018” un „Profesionālis 2018” titulu noteikšanu atbildīga bija žūrija, kuru pārstāvēja pedagogs – karjeras konsultants Liene Saktiņa, direktora vietniece Līga Šmite – Fišere, izglītojamo pašpārvaldes prezidente Maija Skrača, balles deju skolotāja Valentīna Saukante un izglītības psihologs Kaiva Pēča. Titulu „Skatītāju simpātija” noteica skatītāju balsojums.

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri