Valmieras Ziņas

Burtnieku novada MJIC aizvadīts Valmieras KŽDC kausa 2017 izcīņas 5. posms

Lasīšanas laiks: 2 min

Sestdien, 25.novembrī, Burtnieku novada MJIC telpās notika Valmieras KŽDC kausa 2017 izcīņas priekšpēdējais, 5. posms, galda hokejā. Tā kā tehnisku iemeslu dēļ uz šo posmu nevarēja ierasties Cēsu galda hokejisti, dalībnieku skaits nebija tik kupls kā ierasts – šoreiz 11. Salīdzinoši nelielais dalībnieku skaits ienesa korekcijas ierastajā izspēles kārtībā, t.i., šajā posmā visi dalībnieki spēlēja vienā kopējā grupā, un tika izspēlēti divi apļu turnīri. Pēc abām apļu turnīru kārtām 8 labākie spēlēja izslēgšanas spēlēs – play-off.

Interesanti, ka jau izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ¼ finālā tikās, vadoties pēc Pasaules reitinga, abi spēcīgākie šī posma dalībnieki – Emīls Krasts, kurš apļu turnīrus beidza kā pirmais, un Kristaps Riekstiņš, kurš play-off iekļuva kā astotais. Ja iepriekšējā posmā šajā duelī labāks bija Kristaps, tad šoreiz pārāks izrādījās Emīls uzvarot Kristapu sērijā līdz trīs uzvarām ar 3:0 (3:2p, 2:1, 2:1). Arī nākamajā kārtā ½ finālā Emīlam nācās krietni pasvīst, jo pretī stājās progresējošais Roberts Pelšs, kuram tikai viens solis pietrūka, lai iekļūtu finālā, jo jau trešajā ½ fināla spēlē Roberts varēja kļūt par sērijas uzvarētāju. Šoreiz pārāks bija Emīls ar rezultātu sērijā 3:2 (3:5, 1:2, 3:2p, 2:0, 3:0). Cīņā par 3.vietu interesants bija Sanda Krasta un Roberta Pelša duelis, jo visās sērijas spēlēs bija nepieciešams pagarinājums. Ar rezultātu 3:1 (3:4p, 1:0p, 2:1p, 4:3p) uzvarēja Sandis. Arī fināls starp Emīlu Krastu un Rolandu Riekstiņu bija gana saspringts, jo, lai noskaidrotu labāko, bija nepieciešams maksimālais spēļu skaits, kurā spēcīgāks ar 3:2 (4:2, 1:4, 1:2p, 2:1, 4:2) izrādījās Emīls.

Atsevišķi tika vērtēti Superjunioru grupas dalībnieki. Tajā, kā ierasts, spēcīgākais bija Kristaps Riekstiņš, atstājot aiz sevis Kristiānu Auziņu un Ralfu Auziņu. Tā kā kopvērtējumā tiek vērtēti pieci labākie posmi no sešiem, un Kristaps ir uzvarējis visos piecos posmos, tad viņu jau pirms pēdējā posma var kronēt kā Superjunioru grupas uzvarētāju. Savukārt pārējo godalgoto vietu ieguvēji tiks noskaidroti pēdējā 6.posmā.

Sacensību organizatori un dalībnieki izsaka lielu paldies Burtnieku MJIC vadītājai Daigai Kīnai un Burtnieku novada pašvaldībai par sagādātajām balvām un gardajām pusdienām.

Valmieras KŽDC Kausa 2017 izcīņas pēdējais 6. posms notiks 16. decembrī Valmierā, Stacijas ielā 26, plkst. 10.00. Pieteikšanās turnīram pie tiesneša Jāņa Rektiņa pa tālr. 26346943.

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri