Valmieras Ziņas

Latvijā ar jaunu programmu atkal uzstāsies Gruzijas nopelniem bagātais dziesmu un deju ansamblis “Salkhino”

Lasīšanas laiks: 2 min

Pēc pērnā gada triumfa pēc daudzu skatītāju lūguma Latvijā atkal ierodas Gruzijas nopelniem bagātais kolektīvs – dziesmu un deju ansamblis “Salkhino”.

“Salkhino” – tie ir lieliski dejotāji, meistarīgi muzikanti un daudzbalsīgās dziedāšanas meistari. Ugunīga mūzika un dejas, noslēpumainas un majestātiskas sievietes – ”gulbji”, vīrišķīgi un karstasinīgi džigiti, emocionāls gruzīnu dziesmu izpildījums – tas viss jūs sagaida jaunajā programmā, ko ansambļa muzikālais vadītājs – nopelniem bagātais Gruzijas mākslinieks un Slavas ordeņa kavalieris Šalva Papiašvili sagatavojis tieši šim braucienam!

“Salkhino” jau ir priecējis skatītājus Francijā, Turcijā, Krievijā, Ukrainā, Armēnijā, Azerbaidžānā, Austrālijā, Itālijā, Grieķijā, Spānijā, Beļģijā, Šveicē un Holandē. Un tagad viņi atkal ierodas Latvijā, kuras mīlestību iekaroja pagājušajā gadā.

“Gruzīnu dejotāji burtiski lidinās virs skatuves. Tā ir īsta viesuļvētra uz skatuves!”

– sajūsmā raksta Daily Mirror (Austrālija).

“Tas ir unikāls fenomens, kuru vismaz reizi dzīvē ir jāredz katram”

– pievienojas franču Le Figaro.

Adžārijas, Abhāzijas, Gruzijas un citu Kaukāza reģionu vēstures un senās kultūras sižetu radošs savijums, kas iemiesojies dejās, mūzikā un dziesmās, ko papildina daudzie nacionālie tautastērpi, gaisma un tīrais skanējums, pārvērš šovu par neatkārtojamās Kaukāza atmosfēras neaizmirstamām svinībām uz skatuves.

Ansamblis “Salkhino” ir unikāls ar to, ka kolektīva mākslinieki ne tikai dejo, iekļaujot vissarežģītākos akrobātikas elementus, bet arī spēlē un dzied “dzīvajā”, izmantojot slavenās gruzīnu daudzbalsīgās dziedāšanas tradīcijas. Šovs pārsteidz ar savu patiesumu un neparasti pozitīvo enerģiju. Skatītājiem ir garantētas divas stundas nepārtrauktas sajūsmas! Nepalaidiet garām iespēju pieskarties šī virtuozā koncerta maģijai!

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri