Valmieras Ziņas

Valmieras iedzīvotāji sveic Latviju neatkarības atjaunošanas dienā

Lasīšanas laiks: 3 min

4.maijā Latvija svin neatkarības atjaunošanas dienu. Svētku dienu sagaidot, iedzīvotāji Latvijai vēl prieku, izaugsmi un pašapziņu.

ainārsAinārs stāsta, ka svētkus svinēs mājās, klājot svētku galdu. Latvijai viņš novēl: “Būt tikpat smukai un vēl labākai, lai visi šeit labi jūtās. Lai iet uz augšu!”

 

 

 

evijaEvija svinēs gan Latvijas neatkarības atjaunošanas dienu, gan māsasmeitas dzimšanas dienu, tāpēc plāno apmeklēt gan “Baltā galdauta svētkus,” gan Minhauzena takas. Evija Latvijai novēl daudz mazu bērnu un kuplu jauno paaudzi.

 

 

ināraInāra Latvijai neatkarības atjaunošanas svētkos novēl: “Lai arī turpmāk ziedētu un zeltu!”

 

 

 

 

imantsImants Latvijai vēl “Pašapziņu: galvu augstāk, taisnus plecus! Mums pieder gaiša nākotne – ja mēs patiešām gribam uz tādu iet, mums ir visas iespējas. Lielā mērā tas viss ir atkarīgs no mums. Tā brīvība, tas ir tā kā gleznas rāmis, bet glezna mums ir pašiem jāveido. Kādu veidosim, tāda tā mums arī būs.”

 

reinisReinis Latvijas iedzīvotājiem svētkos vēl: “Izbaudīt šo dienu! Pavadīt to pie dabas, izbaudīt skaisto laiku. Un būt pašiem sev!”

 

 

 

 

madara2Madara svinēs neatkarības atjaunošanas dienu mājās, un, iespējams, dosies arī uz “Baltā galdauta svētkiem”. Latvijas iedzīvotājiem Madara novēl: “Izturību kopumā. Cilvēkiem būt saticīgākiem. Lielāku mīlestību vienam pret otru.”

 

 

montaMonta novēl Latvijas iedzīvotājiem nefokusēties tik daudz uz savām individuālajām problēmām, bet vairāk uz to, kas mums ir jāizdara visiem kopā, lai padarītu Latviju skaistāku, zaļāku, un dabai draudzīgāku.

 

 

santa2Santa Latvijas neatkarības atjaunošanas dienu atzīmēs kopā ar draugiem, dodoties uz “Baltā galdauta svētkiem”, un Latvijai novēl: “Daudz skaistus neatkarības gadus, skaistus un jaukus cilvēkus, lai esam kā liela ģimene!”

 

 

ģirtsĢirts Latvijai svētkos vēl: “Visvairāk es novēlētu vienkārši prieku. Novēlētu domāt vairāk par to, ko katrs spēj paveikt savā mājā, savā pagalmā, savā Latvijā. Un ne tik daudz sūkstīties par to, ka maz tiek dots vai cik daudz tiek atņemts.”

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri