Valmieras Ziņas

Sestdien Rubenē notiks Latvijas čempionāts BMX riteņbraukšanā (papildināta plkst.11.50)

Lasīšanas laiks: 2 min

(Papildināta ar R.Veides un E.Treimaņa komentāru)

Sestdien, 5.jūlijā no plkst.14 Rubenē notiks Latvijas čempionāts BMX riteņbraukšanā elites un junioru grupām, liecina Latvijas Riteņbraukšanas federācijas mājas lapā pieejamā informācija.

Elites grupā pagājušā gada Latvijas čempions Rihards Veide centīsies aizsargāt savu čempiona titulu pret divkārtējo Olimpisko čempionu Māri Štrombergu un Eiropas čempionu Edžu Treimani.

Šīs būs arī pirmās oficiālās sacensības šajā trasē, kur ikdienā savus treniņus aizvada Latvijas vadošie elites sportisti, liecina Latvijas Riteņbraukšanas federācijas mājas lapā pieejamā informācija.

“Lai cīnītos ar Māri un Edžu jebkurās sacensības ir jāparāda savs labākais sniegums un pat vēl vairāk. Mans uzdevums Latvijas čempionātā būs salikt visus elementus kopā īstajā brīdi un nobraukt teicamu apli. Rubenes trase ir neapšaubāmi labākā un viena no sarežģītākajām, kādā esmu braucis. Šī trase prasa lielu fizisko spēku un labu tehnisko izpildījumu no braucēja puses. Uzskatu, ka tieši trases garums un plašums būs manas priekšrocības. Nekad nav paticis braukt mazās un saspiestās trasēs,” norādīja pagājušā gada Latvijas čempions Rihards Veide.

Viņš atzīmēja, ka Latvijas čempiona tituls pagājušajā sezonā bijis viens no patīkamākajiem mirkļiem visā tās garumā: “Es to paveicu pirmo reizi savā karjerā. Tas man bija liels sasniegums, jo

kļūt par Latvijas čempionu nav viegls uzdevums, it īpaši šogad, kad man iegūtais tituls būs jāaizstāv pret Māri, Edžu un pārējiem sportistiem,”

pastāstīja R.Veide.

“Pēdējā laikā tā pavisam nopietni Rubenes trasē nav izdevies patrenēties, jo gandrīz katru dienu līst lietus. Tādēļ nav bijusi iespēja par simts procentiem izbraukāties. Tomēr iepriekš esmu aizvadījis pietiekami daudz stundas šajā trasē, tāpēc uz mani tas, cerams, nekādu negatīvu iespaidu neatstās. Mans uzdevums ir pavisam vienkāršs – uzvarēt.

Ar nevienu citu vietu kā pirmo es noteikti nesamierināšanos,”

par gaidāmajām sacensībās izteicās Eiropas čempions Edžus Treimanis.

Kā informēja  Latvijas Riteņbraukšanas federācijas preses sekretārs Toms Markss, junioru konkurencē galvenais favorīts uz uzvaru būs viens no Eiropas vadošajiem šīs grupas sportistiem Kristens Krīgers. Bez elites vīru startiem, notiks arī sešus gadus vecu un jaunāku bērnu paraugsacensības, kā arī Latvijas jaunatnes izlases parāde. 

Pēc iepazīstināšanas ar sportistiem notiks “Time – trial” jeb individuālā brauciena sacensības, norādīts Latvijas Riteņbraukšanas federācijas mājas lapā. Čempionāts turpināsies ar priekšbraucieniem, bet lielais fināls Rubenes trasē gaidāms plkst.16.

Sacensības notiks Rubenes BMX Superkrosa trasē, kuru veidojis nodibinājums “Māra Štromberga aģentūra”. Izveidotā BMX Superkrosa trase ir būvēta kā Londonas olimpiskās trases kopija ar astoņu metru standarta starta kalnu. Treniņu centrs Rubenē ir aprīkots ar standarta PRO gate starta iekārtu, trases garums ir 440 metri, un lielākais lēciens ir 12 metri. 

Aicinām darbā AUTOBUSA VADĪTĀJU VALMIERAS AUTOPARKĀ DARBA PIENĀKUMI: pasažieru pārvadāšana saskaņā ar darba grafiku biļešu pārdošana darbs ar elektronisko kases aparātu pasažieru kvalitatīva apkalpošana PRASĪBAS PRETENDENTIEM: D kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecība, vēlams 95. kods vēlams D vai D 1 kategorijas transportlīdzekļa vadītāja stāžs vismaz divi gadi labas saskarsmes un komunikācijas prasmes latviešu valodas zināšanas UZŅĒMUMS PIEDĀVĀ: darbu stabilā uzņēmumā darba samaksu 1850 EUR (pirms nodokļu nomaksas) pilnas sociālās garantijas daļēju ceļa izdevumu apmaksu no dzīvesvietas uz darbavietu 95. koda apmācības apmācību pirms darba pienākumu uzsākšanas veselības apdrošināšanas iespējas iespēju savienot ar darbu citā uzņēmumā ikgadējās un 95. koda apmācības CV ar norādi vakancei „Autobusa vadītājs Valmieras autoparkā” iesniegt: sūtot elektroniski uz info@vtu-valmiera.lv personīgi SIA „VTU Valmiera” personāla daļā darba dienās no plkst.13:00 līdz 16:00 („Brandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Reģ.nr. 40003004220) Informācijai 29231565 * Iesniegtos personas datus SIA “VTU VALMIERA” izmantos, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu. Ja kandidāts vēlas, lai viņa personas dati tiktu saglabāti SIA “VTU VALMIERA” iekšējā datu bāzē ar mērķi tos apstrādāt citos SIA “VTU VALMIERA” personāla atlases konkursos, tad pieteikumā vakancei lūdzam kandidātam norādīt savu piekrišanu personas datu saglabāšanai. Profesija: AUTOBUSA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31

Mūsu partneri