Valmieras Ziņas

ViA maģistratūras atvērto durvju dienu pasākumu apmeklē vairāk nekā 20 topošie studenti

Lasīšanas laiks: 2 min

Piektdienas, 13.jūnija vakarā Vidzemes Augstskolā (ViA) notika maģistratūras atvērto durvju dienu pasākums, kuru apmeklēja vairāk nekā 20 potenciālo maģistratūras studentu, portāls “Valmieras Ziņas” novēroja pasākumā.

Kā portālam norādīja ViA Tūrisma organizācijas un vadības programmas absolvents Sandis, studijas turpināt Valmierā viņš apsver lielā mērā tādēļ, ka arī darbs un pārējā dzīve lielākoties ir tieši Valmierā. Pats gan vēl neesot īpaši iedziļinājies programmu piedāvājumā, tomēr līdz šim dzirdētais piesaistījis un radusies vēlme studijas turpināt un iegūt grādu. Pēc Sanda teiktā, patlaban saistošas šķietot Biznesa vadības un Tūrisma stratēģiskās vadības studiju programmas.

Savukārt ViA absolvente Marta uz atvērto durvju dienu atnākusi, lai no studiju programmu prezentācijām iegūtu vairāk informācijas par studiju piedāvājumu, kas pēcāk ļautu izdarīt izvēli – vai turpināt studijas.

Pēc viņas teiktā, maģistratūras studijas citās augstskolās netiekot apsvērtas. Vissaistošākā viņai šķietot Tūrisma stratēģiskās vadības studiju programma, jo tā ļaušot veiksmīgi pilnveidoties arī profesionālajā jomā.

Studenti no Rīgas pastāstīja, ka viņus Valmierā piesaistījis tieši Sociotehnisko sistēmu modelēšanas programmas piedāvājums.

Šī programma izraudzīta arī par vienu no vēlamajām ViA absolventu Jāņa un Ralfa vērtējumā. Abiem studentiem saistošas šķitušas arī studijas Pārvaldības un komunikācijas programmā.

Kā portālam norādīja Jānis, viņš uz atvērto durvju dienu ieradies, lai apstiprinātu vai noliegtu līdz šim radušos priekšstatu par programmu piedāvājumu,

savukārt Ralfs atzina, ka no pasākuma sagaida informāciju par to, kādas ir iespējas studijas apvienot ar darbu.

Pasākuma laikā studenti uzklausīja visu piecu ViA maģistratūras programmu pārstāvju prezentācijas par studiju piedāvājumu, apgūstamajiem kursiem, to izmaksām un iespējām pēc programmas absolvēšanas.

Jau ziņojām, ka šajā vasarā topošajiem maģistratūras studentiem Vidzemes Augstskola piedāvā piecas programmas, tostarp “Biznesa vides vadība” ar desmit budžeta vietām, “Pārvaldība un komunikācija” ar sešām pastāvīgām budžeta vietām un trim papildus budžeta vietām uz pirmo semestri, “Sociotehnisku sistēmu modelēšana” ar 25 budžeta vietām, “Starptautiskā tūrisma pasākumu vadība” ar 12 budžeta vietām un “Tūrisma stratēģiskā vadība” ar 18 budžeta vietām.

 

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Aicinām darbā AUTOBUSA VADĪTĀJU VALMIERAS AUTOPARKĀ DARBA PIENĀKUMI: pasažieru pārvadāšana saskaņā ar darba grafiku biļešu pārdošana darbs ar elektronisko kases aparātu pasažieru kvalitatīva apkalpošana PRASĪBAS PRETENDENTIEM: D kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecība, vēlams 95. kods vēlams D vai D 1 kategorijas transportlīdzekļa vadītāja stāžs vismaz divi gadi labas saskarsmes un komunikācijas prasmes latviešu valodas zināšanas UZŅĒMUMS PIEDĀVĀ: darbu stabilā uzņēmumā darba samaksu 1850 EUR (pirms nodokļu nomaksas) pilnas sociālās garantijas daļēju ceļa izdevumu apmaksu no dzīvesvietas uz darbavietu 95. koda apmācības apmācību pirms darba pienākumu uzsākšanas veselības apdrošināšanas iespējas iespēju savienot ar darbu citā uzņēmumā ikgadējās un 95. koda apmācības CV ar norādi vakancei „Autobusa vadītājs Valmieras autoparkā” iesniegt: sūtot elektroniski uz info@vtu-valmiera.lv personīgi SIA „VTU Valmiera” personāla daļā darba dienās no plkst.13:00 līdz 16:00 („Brandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Reģ.nr. 40003004220) Informācijai 29231565 * Iesniegtos personas datus SIA “VTU VALMIERA” izmantos, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu. Ja kandidāts vēlas, lai viņa personas dati tiktu saglabāti SIA “VTU VALMIERA” iekšējā datu bāzē ar mērķi tos apstrādāt citos SIA “VTU VALMIERA” personāla atlases konkursos, tad pieteikumā vakancei lūdzam kandidātam norādīt savu piekrišanu personas datu saglabāšanai. Profesija: AUTOBUSA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31

Mūsu partneri