Valmieras Ziņas

30. maijā sāksies Valmieras minifutbola čempionāts

Lasīšanas laiks: < 1 min

Tuvojoties vasarai, Vidzemes Olimpiskā centra mākslīgajā futbola stadionā atkal norisināsies Valmieras minifutbola čempionāts, ko organizē Vidzemes sporta asociācija. Šogad turnīram ir pieteikušās sešas komandas. Pirmā spēles jau 30. maijā no 19:00.

Arī tāpat kā 2013. gada Valmieras minifutbola čempionātā, dalībai sacensībās pieteikušās sešas komandas. Piecas komandas no sešām būs tās pašas, kas pērnajā gadā: FC „Pārgauja”, „Matīši-Livonija”, SK „Spēks”, „Kvartāls” un „8.komanda”. Savukārt „Amatieri” vietā šosezon startēs FC „Pārgauja 2” futbolisti.

Jāatgādina, ka 2013. gada 13. septembrī par divkārtējiem čempioniem kļuva FC „Pārgauja” komanda, kad izšķirošajā kārtā tika iegūti nepieciešamie punkti, uzvarot ar 3:0 „Matīši-Livonija” futbolistus.

Šosezon turnīrs startēs piektdien 30. maijā Vidzemes Olimpiskā centra mākslīgā seguma futbola laukumā, kur 19:00 savā starpā tiksies „Matīši-Livonia” ar „8.komanda”. Pēc tam 20:00 uz zālāja izies „Kvartāls” un „FC „Pārgauja-2”, bet vakara noslēgumā 21:00 spēkiem mērosies FC „Pārgauja” un SK „Spēks” futbolisti.

Kalendārs:

LaiksKomanda-Komanda
19:00Matīši-Livonia-8.komanda
20:00Kvartāls-FC Pārgauja-2
21:00FC Pārgauja-SK Spēks

Informācijas avots: vidzemessports.lv

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri