Valmieras Ziņas

Notiks tradicionālais velobrauciens “Apkārt Burtnieka ezeram”

Lasīšanas laiks: < 1 min

Sestdien, 7.jūnijā, Vecates pagasta estrādē tiks dots starts tradicionālajam velobraucienam  “Apkārt Burtnieka ezeram”, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Burtnieku novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Ābelīte-Medne.

Pēc viņas teiktā, sacensību trase paredzēta apkārt Burtnieka ezeram, un dalībniekiem būs iespēja izvēlēties vienu no divām distancēm – 48 kilometru vai 62 kilometru garu. Notiks arī viena ātruma velosipēdu sacensības 14 kilometru distancē un īpašs velobrauciens bērniem 300 līdz 800 metru distancē.

Velobrauciens  “Apkārt Burtnieka ezeram” vienlaikus ir arī “Volkswagen-TREK kauss 2014” otrais posms, norādīja Z.Ābelīte-Medne. Sacensību rīkotāji uzsver, ka šīs sacensības ir piemērotas ne tikai profesionāliem riteņbraucējiem un sportistiem, bet arī jebkuram sporta entuziastam, riteņbraukšanas fanam un piedzīvojumu meklētajam.

No plkst.10 līdz plkst.12.50 paredzēta dalībnieku ierašanās, reģistrācija, distances apskate un iesildīšanās. 

Plkst.11 paredzētas viena ātruma velosipēdu sacensības VV1, SV1 un S12, V12 14 kilometru distancē, bet plkst.11.05 bērnu starts 300-800 metru distancē.

Plkst.12.30 paredzēts starts “Moller Auto” krasta maratons 62 kilometru distancē, bet plkst.13 būs “TREK Superfly pusmaratons” 48 kilometru distancē. Plkst.16 paredzēta apbalvošana.

Sacensības organizē sporta pasākumu rīkotājs Latvijā Biedrība Sporta klubs “SportLat”  sadarbībā ar Burtnieku novada pašvaldību. Pieteikties sacensībām iespējams interneta mājas lapā www.trek-kauss.lv un www.sportlat.lv, veikalā “Trek” Brīvības ielā 155/2, Rīgā, “Sportlat” birojā Ganību dambī 25d, Rīgā, kā arī sacensību dienā – sacensību reģistratūrā no plkst.10.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri