Valmieras Ziņas

Eiropas čempionātu Galda hokejā nākamgad organizēs Valmierā

Lasīšanas laiks: < 1 min

Latvijas Nacionālā Sporta padome (LNSP) šodien apstiprināja biedrības “Latvijas Galda hokeja federācija” pieteikumu 2024.gada Eiropas čempionāta Galda hokejā organizēšanai Latvijā, Valmierā.

Kā aģentūrai LETA norādīja Izglītības un zinātnes ministrijā, sporta sacensību organizēšanas izdevumu segšanai federācijai būs iespējams pretendēt uz līdzfinansējumu no 2024.gada valsts budžeta atbilstoši tā finansiālajām iespējām un attiecīgo apakšprogrammu līdzekļu sadalei noteiktai kārtībai un kritērijiem.

Gadījumā, ja minētajās budžeta apakšprogrammās līdzekļi nebūs pietiekami vai netiks piešķirti, ar minēto sporta sacensību organizēšanu saistītie izdevumi būs sedzami no federācijas līdzekļiem.

Sporta sacensībās nedrīkstēs piedalīties sportisti un sporta dalībnieki no Krievijas un Baltkrievijas neatkarīgi no to statusa un Starptautiskās Galda hokeja federācijas noteikumiem un lēmumiem. Tas nozīmē, ka sportisti nevarēs piedalīties sacensībās arī “neitrālā” sportista statusā. Personas no Krievijas un Baltkrievijas nedrīkstēs tikt iesaistītas arī sporta sacensību rīkošanā.

 

Mūsu partneri