Valmieras Ziņas

Vidzemes slimnīca pievienojas Misijai Nulle

Lasīšanas laiks: 2 min

Atzīmējot Starptautisko darba aizsardzības dienu – 28. aprīli, kad visā pasaulē piemin darbavietās bojā gājušos darbiniekus un īpašu uzmanību pievērš drošai darba veikšanai, Vidzemes slimnīca pievienojās iniciatīvai Misija Nulle, publiski apliecinot mērķi ieviest un ievērot darbības principus, kuru centrā ir cilvēks, tā veselība un drošība, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Vidzemes slimnīcas Attīstības un mārketinga daļas vadītāja Jolanta Vaido.

Vidzemes slimnīcai Misija Nulle kalpo kā platforma, lai iedvesmotos un praktiski saprastu citu tās dalībnieku pieredzi dažādos ar veselības un darba aizsardzību saistītos jautājumos.

“Dalība Misijā Nulle ir Vidzemes slimnīcai pagodinājums,” uzsver  Vidzemes slimnīcas darba aizsardzības vecākā speciāliste Dagnija Baldiņa. “Statistika liecina, ka esam starp 2% to Latvijas darba devēju, kas darbiniekiem nodrošina ne tikai drošas darba vietas, bet dara daudz vairāk – dod iespēju saviem darbiniekiem piedalīties apmaksātos veselības veicināšanas un psiholoģiskā atbalsta pasākumos. Dalība šajā iniciatīvā nozīmē ne tikai dalīšanos ar savu labo pieredzi, bet arī iespēju būt starp darba aizsardzības jomas profesionāļiem, komunicēt un prasīt padomu brīžos, kad tas ir nepieciešams.”

Šogad Misija Nulle  atzīmē iniciatīvas pirmā darbības gada jubileju un turpina uzsākto maratonu – tuvināties 0 negadījumu skaitam darba vietās, padarot veselību un drošību par ikviena darba devēja un tā darbinieku prioritātēm. Tā apvieno jau teju 80 darba devējus Latvijā no dažādām nozarēm – ražošanas, metālapstrādes, būvniecības, enerģētikas, loģistikas, dažādu pakalpojumu, mazumtirdzniecības, atkritumu apsaimniekošanas, izglītības, finanšu un citām jomām, kā arī darba devējus pārstāvošas organizācijas un valsts pārvaldes institūcijas.

 

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Aicinām darbā AUTOBUSA VADĪTĀJU VALMIERAS AUTOPARKĀ DARBA PIENĀKUMI: pasažieru pārvadāšana saskaņā ar darba grafiku biļešu pārdošana darbs ar elektronisko kases aparātu pasažieru kvalitatīva apkalpošana PRASĪBAS PRETENDENTIEM: D kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecība, vēlams 95. kods vēlams D vai D 1 kategorijas transportlīdzekļa vadītāja stāžs vismaz divi gadi labas saskarsmes un komunikācijas prasmes latviešu valodas zināšanas UZŅĒMUMS PIEDĀVĀ: darbu stabilā uzņēmumā darba samaksu 1850 EUR (pirms nodokļu nomaksas) pilnas sociālās garantijas daļēju ceļa izdevumu apmaksu no dzīvesvietas uz darbavietu 95. koda apmācības apmācību pirms darba pienākumu uzsākšanas veselības apdrošināšanas iespējas iespēju savienot ar darbu citā uzņēmumā ikgadējās un 95. koda apmācības CV ar norādi vakancei „Autobusa vadītājs Valmieras autoparkā” iesniegt: sūtot elektroniski uz info@vtu-valmiera.lv personīgi SIA „VTU Valmiera” personāla daļā darba dienās no plkst.13:00 līdz 16:00 („Brandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Reģ.nr. 40003004220) Informācijai 29231565 * Iesniegtos personas datus SIA “VTU VALMIERA” izmantos, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu. Ja kandidāts vēlas, lai viņa personas dati tiktu saglabāti SIA “VTU VALMIERA” iekšējā datu bāzē ar mērķi tos apstrādāt citos SIA “VTU VALMIERA” personāla atlases konkursos, tad pieteikumā vakancei lūdzam kandidātam norādīt savu piekrišanu personas datu saglabāšanai. Profesija: AUTOBUSA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31

Mūsu partneri