Valmieras Ziņas

Portāla Valmieras Ziņas ’’Nedēļas viesis’’ – Valters Vēveris

Lasīšanas laiks: 2 min

Basketbola komanda “Valmiera Glass”/”Vidzemes Augstskola” šajā nedēļā noslēdza savu sezonu “Pafbet” Latvijas Basketbola līgā, kur ceturtdaļfināla cīņā piekāpās Ogres basketbolistiem. Valmieriešiem šī nebija viegla sezona, tika piedzīvota galvenā trenera maiņa un uzliktos mērķus traucēja sasniegt spēlētāju traumas. Skaidrs, ka paši spēlētāju un, protams, arī fani no komandas vienmēr vēlas sagaidīt labāko sniegumu, tāpēc ar cerībām varam raudzīties uz nākamo sezonu.

Šajā nedēļā mūsu rubrikas viesis ir “Valmiera Glass”/”Vidzemes Augstskola” komandas kapteinis Valters Vēveris.

Kas ir lielākais pluss dzīvošanai Valmierā vai Valmieras novadā?

Valmierai ir savs miers un klusums, bet tajā pašā laikā, iedzīvotājiem ir pieejams viss, kas nepieciešams. Mums ir augsti attīstītas kultūras un sporta jomas, kas ļauj Valmierā lieliski pavadīt laiku ne tikai vietējiem, bet arī pilsētas viesiem. Patīk, ka pēdējos gados ir attīstījies ēdināšanas sektors, kas paver lielākas izvēles iespējas.

Kas būtu nepieciešams, kā Valmierai vai Valmieras novadam būtu jāattīstās, lai šī vieta kļūtu vēl pievilcīgāka?

Manuprāt, attīstība vienmēr ies roku rokā ar finanšu līdzekļiem. Nekas jau ne no kā nerodas. Un, ja runājam par pilsētu, novadu – tad tas iespējams tikai caur nodokļiem, ko rada iedzīvotāji, uzņēmumi un uzņēmēji. Jāturpina vilināt, attīstīt uzņēmēji, kas gatavi investēt novadā. Tai skaitā arī jaunieši, kuriem šeit ir visas iespējas mācīties un vēlāk veidot savus uzņēmumus. Galvenais ietekmējošais faktors noteikti būs – kur dzīvot, kur palikt, tātad – dzīvojamais fonds, lai potenciālie iedzīvotāji “iesakņotos” Valmieras novadā. Līdz ar finansēm būs iespējas augt vēl plašāk, kvalitatīvāk gan pilsētai, gan novadam kopumā.

Kas tevi motivēja sākt nodarboties ar basketbolu un kā redzi savu nākotni šajā sportā?

Ar basketbolu nodarbojos jau kopš agras bērnības, tas vienmēr ir bijis iemīļots sports manā ģimenē. Man tā ir iespēja katru dienu darīt to, kas man patīk un gūt emocijas, kuras īsti nekam citam nevar pielīdzināt. Par nākotni šobrīd daudz nedomāju, fokusējos uz tagadni. Kā spēlētājam man vēl ir daudz jāstrādā un jāaug, lai nākotnē varētu sasniegtu savus sportiskos mērķus. Protams, arī laba veselība ir faktors.

Kā vērtē līdzšinējo “Valmiera Glass”/ViA sezonu, vai ir izdevies izpildīt sev uzliktos uzdevumus?

Sezona nav izvērtusies kā iecerēts. Ir bijušas patīkamas uzvaras, taču zaudējumi sakrājušies daudz vairāk. Komandai neklājās viegli – bija galvenā trenera nomaiņa, daudz patraucējušas arī traumas. No otras puses, esam jauna komanda – būs iegūta pieredze, kā arī viela pārdomām, kas sniegs iespēju mācīties no savām kļūdām un spert soli uz priekšu gan katram spēlētājam individuāli, gan komandas treneriem, organizācijai.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri