Valmieras Ziņas

Aizvadītajā diennaktī Vidzemē reģistrēti 14 ceļu satiksmes negadījumi

Lasīšanas laiks: < 1 min

Laika posmā no 13.12. ­– 14.12.2022. saņemta informācija par 92 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Reģistrēti 14 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietušas divas personas. Satiksmes jomā pieņemti 50 administratīvā pārkāpuma lēmumi, tajā skaitā 13 par ātruma pārsniegšanu un viens par transportlīdzekļa vadīšanu reibumā, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīgs Rūta Smilga.

VP Vidzemes reģiona pārvaldes Dienvidvidzemes iecirknis

13.12.2022. plkst.09.47 Cēsīs, Gaujas ielā uz Gaujas tilta sieviete vadot automašīnu “KIA” iebrauca pretējā joslā un izraisīja sadursmi ar pretī braucošo automašīnu “AUDI”. Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas “AUDI” vadītāja un pasažieris, kuri tika nogādāti ārstniecības iestādē. Policijā uzsākts administratīvais process.

VP Vidzemes reģiona pārvaldes Dienvidvidzemes iecirknis

13.12.2022. plkst.12.12 Cēsīs, vīrietis vadīja automašīnu būdams alkohola reibumā. Minimālā alkohola koncentrācija izelpojamā gaisā 1,33 promiles. Policijā uzsākts administratīvais process.

Mūsu partneri