Valmieras Ziņas

Vidzemē ugunsdzēsējiem glābējiem seši izsaukumi

Lasīšanas laiks: < 1 min

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 14. jūnija plkst. 6.30 līdz 15.jūnija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Vidzemes reģiona brigāde saņēma sešus izsaukumus – vienu uz ugunsgrēku dzēšanu, četrus uz glābšanas darbiem, bet vēl viens bija maldinājums, portālu “Valmieras Ziņas” informēja VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Sandra Vējiņa.

Plkst. 19.47 saņemts izsaukums uz Cēsu novada Nītaures pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies divstāvu dzīvojamā mājā. Notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg koka guļbaļķu ēka 180m2 platībā. Ugunsdzēsēji glābēji no ēkas izglāba divus kaķus. Astoņi cilvēki no ēkas evakuējušies pirms VUGD ierašanās. Plkst. 00.27 ugunsgrēks likvidēts.

Vakar ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama Cēsu novada Zaubes pagastā, Alūksnes novada Ziemera pagastā un šorīt Gulbenes novada Līgo pagastā, kur uz ceļa braucamajām daļām bija uzkrituši koki. Ugunsdzēsēji glābēji kokus sazāģēja un ceļa braucamās daļas atbrīvoja. 

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 59 izsaukumus – astoņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 39 uz glābšanas darbiem, bet 12 izsaukumi bija maldinājumi.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri