Valmieras Ziņas

Valmierā pakāpeniski tiek uzsākta jaunā apkures sezona

Lasīšanas laiks: 2 min

Latvijā iestājušies rudenīgi laikapstākļi, un Valmieras pilsētā arvien aktīvāk tiek uzsākta jaunā apkures sezona. Tāpat kā iepriekšējos gados, pirmsskolas izglītības iestādes un pansionāts “Valmiera” bija vieni no pirmajiem, no kuriem SIA “Valmieras ūdens” Siltumtīklu daļas speciālisti saņēma pieprasījumu apkures padeves pieslēgšanai. Plānots, ka līdz septembra beigām apkures sezona tiks uzsākta lielākajai daļai Valmieras iestāžu un daudzdzīvokļu namu, portālu “Valmieras Ziņas” informēja SIA “Valmieras ūdens”.

SIA “Valmieras ūdens” Siltumtīklu daļas vadītājs Jevgenijs Tihonovs:

“Viens no svarīgākajiem uzdevumiem šovasar bija pabeigt projekta “Siltumenerģijas pārvades sistēmas pārbūve Valmieras pilsētā” realizāciju, un turpmāk Gaujas labo krastu varēsim nodrošināt ar siltumenerģiju, izmantojot Dakstiņu ielā 1 esošo jauno katlumāju. Tāpat arī veicām pilsētas siltumtrases remontdarbus, kas ļaus ziemas periodā saņemt drošu un kvalitatīvu siltumenerģijas piegādes pakalpojumu.”

Samazinoties iepirktās siltumenerģijas izmaksām, SIA „Valmieras ūdens” šovasar vērsās Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijā (Regulators), iesniedzot zemākus pašu noteiktos siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifus. Gala tarifs siltumenerģijas lietotājiem no 1. jūlija ir 51,64 EUR/MWh. Noteiktais siltumenerģijas gala tarifs sastāv no siltumenerģijas ražošanas tarifa, pārvades un sadales tarifa, siltumenerģijas tirdzniecības tarifa. Ar tarifa aprēķināšanas metodiku var iepazīties SIA “Valmieras ūdens” interneta vietnē www.valmierasudens.lv sadaļā “Siltumapgādes tarifi”.

SIA “Valmieras ūdens” iepērk siltumenerģiju no trīs uzņēmumiem – A/S “Valmieras enerģija”, A/S “Valmieras piens” un SIA “ITA”, un nogādā to līdz patērētājiem Valmieras pilsētā un Valmieras pagasta Viestura laukumā.

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri