Valmieras Ziņas

Ko ņemt vērā, veidojot vizītkartes dizainu?

Lasīšanas laiks: 2 min

Vizītkarte, lai arī šķietams sīkums, var būt būtisks solis biznesa sapņa īstenošanā. Un daudziem potenciālajiem klientiem tā ir pirmā mijiedarbība ar zīmolu, tādēļ der pārliecināties, ka tā ir pozitīva.

Pārdomāti izstrādāta vizītkarte ir vairāk nekā tikai Jūsu kontaktinformācija. Tā ļaus Jums izskatīties profesionāli, vairos uzticību klientiem un atšķirs Jūsu biznesu no citiem. Bet pirms sākat pasniegt vizītkartes visiem sastaptajiem, apstājieties un pajautājiet sev: Kas ir laba vizītkarte? Kā Jūs varat to izcelt un galu galā piesaistīt vairāk klientu un sadarbības partneru?

Atbilde slēpjas pārdomāti pasniegtas informācijas un efektīva dizaina kombinācijā. Un, pirms steidzat pasūtīt vizītkartes, iepazīstieties ar noderīgiem padomiem, kā vizītkartes veidošana var palīdzēt sasniegt jaunas virsotnes Jūsu profesionālajā dzīvē.

Atrodiet veidu, kā izcelt savu zīmolu

Jūsu vizītkarte daudz pastāsta par Jums un Jūsu uzņēmumu. Tādēļ izvēlieties dizainu, kas atspoguļo Jūsu zīmolu. Šobrīd vizītkaršu druka ļauj īstenot visdažādākās idejas, tādēļ rūpīgi izvērtējiet, kāds risinājums piemērotākais tieši Jums. Piemēram, ja esat interjera dizaineris, kurš specializējas modernā stilā un dod priekšroku tīrām līnijām, atspoguļojiet to arī savā vizītkartē, izveidojot vienkāršu, bet gaumīgu dizainu.

Izvēlieties piemērotu burtu fontu

Izvēlētajam burtu fontam ir jāatspoguļo zīmols – piemēram, rakstāmmašīnu iedvesmots fonts, ja esat rakstnieks, vai mākslinieciski burti, ja esat mākslinieks. Protams, svarīgi arī, lai teksts būtu skaidri izlasāms. Svarīgāko informāciju (piemēram, Jūsu vārdu un uzvārdu vai uzņēmuma nosaukumu) var izcelt ar lielāku burtu izmēru vai treknrakstu.

Piemeklējiet atbilstošāko izmēru un formu

Vizītkaršu izgatavošana mūsdienās notiek ar jaunāko tehnoloģiju palīdzību, kas nozīmē iespēju īstenot visdažādākās ieceres. Tomēr, pirms ļauties neprātīgām idejām, rūpīgi jāizvērtē, vai potenciālie klienti uztvers vēstījumu, ko vēlaties ar to pateikt, kā arī – vai šāds risinājums atbilst Jūsu uzņēmuma vērtībām.

Lielākā daļa vizītkaršu ir taisnstūrveida, ar horizontālu izvietojumu. Bet, ja vēlaties izcelties, apsveriet kvadrātveida formātu vai, piemēram, noapaļotus stūrus. Protams, no izvēlētajiem risinājumiem atkarīga arī vizītkartes cena, taču vizītkartes jebkurā gadījumā neizmaksā daudz, turklāt tas ir arī ilgtermiņa ieguldījums, kas, pareizi izveidots, noteikti atmaksāsies.

Ja vēlaties uzrunāt vairāk potenciālo klientu, vizītkarte ir labs veids, kā to izdarīt. Šobrīd pieejama arī vizītkaršu izgatavošana online, kas ļauj saņemt teicamu rezultātu ātri un vienkārši.

Kvalitatīvas un modernas vizītkartes online var pasūtīt Budgetprint.lv – tur noteikti atradīsiet idejas, kā piesaistīt potenciālo klientu un sadarbības partneru uzmanību!

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri