Valmieras Ziņas

Koka ārdurvis – labākais variants jūsu mājai vai dzīvoklim

Lasīšanas laiks: 2 min

Koka vai plastmasas ārdurvis! Visbiežāk cilvēki cenšas izšķirties par labu kādam no šiem variantiem. Ko M- Lux darbinieki parasti uzzina konsultējot cilvēkus dažādos jautājumos, kas saistīti ar koka ārdurvju uzstādīšanu. Jāatzīst, ka pēdējā laikā par labu izvēle tiek veikta koka ārdurvīm. Koka ārdurvis ir populāra izvēle, jo cilvēki vēlas pēc iespējas dabīgākas durvis, kas arī lieliski izskatās un labi kalpo. Izvēloties durvis vai logus, mājai vai dzīvoklim svarīgi ir divi galvenie aspekti – vizuālais izskats un kvalitāte. Divi, bet ļoti svarīgi aspekti, bez kuriem ne logus, ne durvis mēs nevaram iedomāties.

M – Lux koka durvju plusi un pozitīvās īpašības:

  • lieliska siltuma un skaņas izolācija;
  • viegli kopjamas;
  • plaša krāsu un dizaina izvēle;
  • īpaši noturīgas pret mitrumu.

Koka ārdurvis mājai vai koka ārdurvis dzīvoklim ir ieguldījums Jūsu īpašumā, kas atmaksāsies ilgtermiņā. Neskatoties uz to, vai Jūs tur dzīvosiet īsu vai ilgāku posmu, jo mājas vai dzīvokļa  vērtība tik un tā paaugstināsies. 

 Kvalitatīvas koka ārdurvis sniegs ne tikai iepriekšminētos plusus, bet klāt tam tās ir ļoti drošas, stabilas un stingras durvis, kas būs kā mūris pret nelūgtiem ciemiņiem. 

Protams, koka ārdurvis dzīvoklim izskatās lieliski un paceļ mājokļa kopvērtību. Bet koka ārdurvis privātmājai ir odziņa uz kūkas. Skaistas privātmājas durvis veido visu mājas koptēlu. Mājai var būt burvīgs dārzs vai uzlikts kvalitatīvs jumts, bet, ja mājai nebūs kvalitatīvu, drošu, skaistu koka durvju, mājas koptēlu neglābs ne dārzs, ne glaunais jumts. 

Firma M-Lux vēlas, lai ikvienam cilvēkam ir iespēja iegādāties koka ārdurvis, tādēļ koka ārdurvju cenas ir ļoti dažādas, lai katra kabatai tas būtu izdevīgi, kā arī ik pa laikam ir dažādas akcijas cenas, kad koka ārdurvju cenas ir vēl pievilcīgākas.

Ārdurvis no koka ir labākais, ko Jūs varat izdarīt savas mājas vai dzīvokļa labā. Izvēloties koka ārdurvis pie mums, Jums ir tikai jāizsaka tāda vēlēšanās un jāpriecājas par burvīgo rezultātu. Viss pārējais (konsultācija, mērīšana, montāža) ir M-Lux speciālistu ziņā.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri