Valmieras Ziņas

Aizvadītajā nedēļas nogalē Vidzemē reģistrēti 25 ceļu satiksmes negadījumi, divi cilvēki gājuši bojā

Lasīšanas laiks: 2 min

Aizvadītajās dienās, laika posmā no 9. aprīļa līdz 12.aprīlim, Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldē saņemta informācija par 416 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Reģistrēti 25 ceļu satiksmes negadījumi, kur trijos no gadījumiem kopumā četras cietušas personas tajā skaitā divi gājuši bojā. Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 249 administratīvā pārkāpuma lēmumi, tajā skaitā 150 par ātruma pārsniegšanu un četri par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Aizvadītajā piektdienā, 9. aprīlī, ap plkst. 22 notika ceļu satiksmes negadījums uz Vidzemes šosejas, Līgatnes novadā, kur gāja bojā divi cilvēki. Traģiskais negadījums notika Vidzemes šosejas 69. kilometrā, kur uz ceļa saskrējās automašīnas “Honda”, “VW Caddy” un kravas automašīnu “DAF”. Negadījumā no gūtajām traumām gāja bojā automašīnu “Honda” un “VW Caddy” vadītāji. Policijā sākts kriminālprocess, tiek skaidroti negadījuma apstākļi.

9. aprīlī pulksten 21:32 Naukšēnu novadā, Naukšēnu pagastā vīrietis vadīja automašīnu “VW”, bez jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, būdams alkoholisko dzērienu ietekmē. Minimālā alkohola koncentrācija izelpā 0,8 promiles. Policijā sākts kriminālprocess.

10. aprīlī pulksten 18:26 tika saņemta informācija par to, ka Madonas novadā, Ošupes pagastā vīrietis, vadot automašīnu “VW”, agresīvi piedalās ceļu satiksmē, ar savu braukšanas stilu apdraud satiksmes drošību un citus satiksmes dalībniekus. Izbraucot policijas norīkojumam, automašīna apturēta Praulienas pagastā uz autoceļa Madona – Varakļāni. Pārbaudot automašīnas vadītāju, konstatēts, ka vīrietis automašīnu vadīja bez jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, kā arī alkoholisko dzērienu ietekmē. Minimālā alkohola koncentrācija izelpā 1,55 promiles. Policijā sākts kriminālprocess.

Vakar, 12. aprīlī, pulksten 01:56 Valkā pa Vienības gatvi vīrietis vadīja automašīnu “VW Passat”, bez jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, būdams alkoholisko dzērienu ietekmē. Minimālā alkohola koncentrācija izelpā 1,67 promiles. Policijā sākts kriminālprocess.

Valsts policija atgādina, ka braukšana dzērumā ir smags Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpums, jo ar šādu rīcību Jūs pakļaujat riskam ne tikai savu, bet arī citu cilvēku dzīvību un veselību. Fakts, ka braucāt dzērumā un bez tiesībām, padara pārkāpumu vēl smagāku.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri