Valmieras Ziņas

Izsludināts Vides attīstības projektu konkurss

Lasīšanas laiks: < 1 min

Burtnieku novada pašvaldība jau septīto reizi izsludina Vides attīstības projektu konkursu, kura mērķis ir veicināt Burtnieku novada biedrību, nodibinājumu, reliģisko organizāciju un uzņēmumu iesaisti labiekārtošanas darbu īstenošanā. Aicina iesniegt idejas, kas vērstas uz novada teritorijas pievilcības veicināšanu un brīvā laika aktivitāšu dažādošanu, kā rezultātā labumu gūs iespējami plašāka sabiedrības daļa, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Burtnieku novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Edīte Stērste.

Kopējais pieejamais finansējums projektu konkursa ietvaros ir 7500,00EUR, vienam projektam pieejamais maksimālais pašvaldības finansējuma apmērs – 500,00EUR.

Projekta pieteikumus pretendenti var iesniegt līdz 2021. gada 22. februārim plkst. 16.00. Tos var iesniegt personiski kādā no Burtnieku novada pagastu pārvaldēm, nosūtot pa pastu ierakstītā vēstulē uz adresi Vanagu iela 4, Valmiermuiža, Valmieras pagasts, Burtnieku novads, LV-4219 ar norādi “Vides attīstības projektu konkursam 2021” vai nosūtot uz e-pasta adresi info@burtniekunovads.lv elektroniska dokumenta formā, parakstītu ar drošu elektronisko parakstu. Konkursa nolikums un pieteikuma veidlapa pieejama tīmekļvietnē burtniekunovads.lv.

Konsultācijas par projekta pieteikuma veidlapas aizpildīšanu var saņemt pie Burtnieku novada pašvaldības attīstības projektu vadītājas Elīnas Rulles, tālr. 22033707, e-pasts: elina.rulle@burtniekunovads.lv

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri