Valmieras Ziņas

“Valmiera” viesos sakauj “Lielvārdi/Fat Pipe”

Lasīšanas laiks: 2 min

Pirmo uzvaru ELVI florbola līgas vīriešiem jaunajā sezonā guvusi komanda FBK “Valmiera”, kas sestdien, 19.septembrī, pretinieku laukumā ar 8:2 sagrāva pašreizējo čempioni “Lielvārde/Fat Pipe”, sagādājot tai pirmo zaudējumu. Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (1+3) punktiem bija Mārtiņš Broks, informē floorball.lv.

“Lielvārde/Fat Pipe” jauno sezonu sāka jau pagājušās nedēļas nogalē, kad savā laukumā ar 9:2 sakāva Liepājas “Kuršus”, savukārt “Valmiera” jaunajā čempionātā debitēja tikai šovakar, viesojoties pie čempionu kausa glabātājiem. Spēle sākās bez pretinieku izlūkošanas, uzbrukuma viļņi vēlās drīz vienu, drīz otru vārtu virzienā. 13 pilnas minūtes abu komandu vārtsargi darbojās nevainojami, līdz 14. minūtē rezultātu veiksmīgā pretuzbrukumā atklāja valmierietis Pāvels Semjonovs – 1:0. Līdz pirmajam pārtraukumam Matīss Salmiņš viesu pārsvaru jau dubultoja – 2:0. Otrās trešdaļas sākumā lieliska iespēja gūt vārtus bija lielvārdiešiem, taču Mariss Giņko nerealizēja soda metienu. Arī otrajā periodā vārtus guva tikai Valmieras florbolisti, panākot jau 5:0. Pēdējā trešdaļa sākās ar diviem viesu noraidījumiem otro no tiem laukuma saimnieki Sanda Mihailovska personā arī realizēja – 1:5. Drīz vien vārtus guva arī Juris Sandis Jēgers, panākot jau 2:5. Tas gan arī bija vienīgais mājinieku veiksmes brīdis šajā mačā. Atlikušajā laikā FBK “Valmiera” guva vēl trīs vārtus un varēja svinēt ļoti pārliecinošu uzvaru ar 8:2.

Labākā spēlētāja gods uzvarētāju komandā tika vārtsargam Agrim Rogainim, kurš atvairīja 26 no 28 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais starp valmieriešiem ar 4 (1+3) punktiem bija Mārtiņš Broks, divi goli debitantam Patrikam Briežem, bet 2 (1+1) punkti Laurim Alvim Stipram. Arī Lielvārdes komandā par labāko tika atzīts vārtsargs – balvu saņēma Lauris Kārkliņš, kurš sev atvēlētajā laikā atvairīja 5 no 7 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais starp lielvārdiešiem ar 2 (1+1) punktiem bija Juris Sandis Jēgers.

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri