Valmieras Ziņas

Latvijā atklāti 17 jauni Covid-19 gadījumi

Lasīšanas laiks: 2 min

Pagājušajā diennaktī, veicot 2402 Covid-19 testus, Latvijā atklāti 17 jauni saslimšanas gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

Tas ir lielākais vienā dienā atklāto Covid-19 slimnieku skaits kopš 26.augusta, kad bija reģistrēti 18 inficētie.

SPKC rīcībā esošā informācija liecina, ka seši saslimušie atgriezušies no ārzemēm – Lielbritānijas un Krievijas. Vēl trīs saslimušie ir kontaktpersonas, bet astoņiem cilvēkiem vēl tiek precizēti inficēšanās apstākļi. Epidemioloģiskā izmeklēšana turpinās.

SPKC dati liecina, ka visi pagājušajā diennaktī atklātie jaunie inficētie ir reģistrēti Rīgā. Līdz ar to galvaspilsētā pašlaik reģistrēts 81 ar Covid-19 saslimušais.

Četri no inficētajiem ir vecumā no 40 līdz 49 gadiem, pa trim vecuma grupās no desmit līdz 19 gadiem, no 20 līdz 29 gadiem no 30 līdz 39 gadiem un no 50 līdz 59 gadiem. Vēl viens saslimušais ir vecāks par 70 gadiem.

Latvijā līdz šim kopumā veikti 293 309 Covid-19 izmeklējumi, konstatētas 1515 saslimušas personas, bet no Covid-19 atveseļojušās 1248 personas.

Kopumā līdz šim Latvijā ir reģistrēti 36 nāves gadījumi personām, kurām bijusi apstiprināta inficēšanās ar Covid-19.

Pēdējās diennakts laikā stacionārā ievietots vēl viens Covid-19 pacients. Kopā stacionāros ārstējas astoņi pacienti, visi ar vidēji smagu slimības gaitu. No stacionāra līdz šim izrakstīti 214 Covid-19 slimnieki, starp kuriem ir gan veselie, gan mirušie pacienti.

SIA “ZAAO”, VRN 44103015509, sniedz kvalitatīvus atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumus – atkritumu savākšanu, šķirošanu, transportēšanu, apstrādi un apglabāšanu videi draudzīgā veidā, kā arī veic sabiedrības informēšanu un izglītošanu. AICINĀM DARBĀ: Atkritumvedēja vadītāju (8332 01) Valmierā Mēs piedāvājam: Pilnu darba slodzi; Normālo darba laiku ar summētā darba laika organizāciju četru mēnešu pārskata periodā; Labus darba apstākļus; Bruto atalgojumu no 1360.00 mēnesī; Piemaksas par papildus darba apjomu;  Degvielas izdevumu kompensācija darbinieka nokļūšanai uz darbu; Sociālās garantijas; Kvalifikācijas celšanas iespējas; Nelaimes gadījumu apdrošināšana uzsākot darbu; Veselības apdrošināšana pēc pārbaudes laika beigām; Ģimenei draudzīgu darba vietu. Darba pienākumi: Sadzīves atkritumu, lielgabarīta atkritumu un šķiroto atkritumu savākšana; Ievērot darba drošības noteikumus pārvietojot konteinerus un strādājot ar hidrauliskajiem manipulatoriem; Uzturēt automašīnu tehniski labā stāvoklī un savlaicīgi ziņot par tehniskajiem bojājumiem.  Prasības: Vidējā vai vidējā speciālā izglītība; C kategorijas autovadītāja apliecība. 95 kods; Vēlama vismaz viena gada pieredze automašīnas vadīšanā; Vēlama pieredze darbā ar hidrauliskajiem manipulatoriem; Labas tehniskās zināšanas; Prasme rīkoties ārkārtas situācijās; Komunikācijas prasmes, kas orientētas uz klientu apkalpošanu; Prasme pielietot darbā tehnisko inventāru; Organizatoriskās prasmes. Pieteikties: CV lūdzam iesūtīt e-pastā darbs@zaao.lv līdz 2024.gada 26. maijam Tālrunis informācijai: 26207402 Pateicamies par atsaucību ikvienam/i kandidātam/ei un informējam, ka SIA “ZAAO” nodrošina vienlīdzīgas iespējas ikvienam. SIA “ZAAO” atbalsta dažādību un iekļaujošu darba vidi, un kandidātus(-es) izvērtē, balstoties vienīgi uz sasniegumiem, kvalifikācijām un darba pieredzi. Informējam, ka Jūsu pieteikumu dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi. Personas datu apstrādes pārzinis ir SIA “ZAAO”, Rīgas iela 32, Valmiera, LV-4201 Profesija: ATKRITUMVEDĒJA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Aktuāla līdz: 2024-05-26 Kontaktpersona: Personāla Speciālists

Mūsu partneri