Valmieras Ziņas
Lasīšanas laiks: 2 min

Šī ir iespēja atsvaidzināt un padarīt aizraujošāku savu ikdienas pastaigu ar suni vai ģimenes pārgājienu mežā, vai vienkārši pēc ilgāka laika atkal sajust pasākuma aizraujošo garšu, fiziski neatrodoties vienuviet.

Ik nedēļu cilpotāju komanda rada jaunu tematisko tiešsaistes spēli, kas tiek aktivizēta konkrētās nedēļas nogales sestdienā plkst 12:00 un darbojas visu nedēļas nogali.
Šajā nedēļā cilposim par godu garšu pasaulei .

Viss, kas jums ir nepieciešams, ir viedierīces ar SIMkarti, uz kura ir lejupielādēta aplikācija “Loquiz” un savs maršruts, kur vēlētos pastaigāties spēles laikā. (Aicinām viedierīci uzlādēt līdz 100% vai paņemt līdzi ārējo bateriju.) Nav svarīgi kur tas ir, ja vien tur ir 4G tīkls. Latvijā, Islandē, Jaunzēlandē!
Jūs parūpēsieties par maršrutu – mēs par saturu.

Cilpotājiem pieejamas 2 spēles:
Ģimenes cilpojums – ap 3km (uzdevumi veidoti 5-12g.v.bērnu aktīvai iesaistei)
Lielais cilpojums – ap 6km (saturs ļoti daudzveidīgs)

Vienā nedēļas nogalē varat pagūt izspēlēt visas spēles, katrai spēlei jāiegādājas savs pieejas kods.

Spēles princips: jūs ejat pastaigā un ik pēc noietiem 80-120m ekrāna “uzleks” jautājumi. Šie jautājumi ir sakārtoti “cilpās”, kur visas pareizās atbildes no 1. līdz 4. jautājumam veido kopējo “cilpas” atbildi. Piemēram, pilsētas nosaukums, kurš JUMS jāatšifrē no jautājumu atbildēm.

Spēles pieejas kodi, kurus saņemsiet, iegādājoties biļeti, aktivizēsies 23.maijā plkst. 12:00 (Viens kods domāts vienai spēlei)

Cilpošana sāksies ar kopīgu tiešraides Facebook instruktāžu.

Ja, šajā laikā nevarat pieslēgties – neraizējaties, tiešraides video ar instruktāžu būs pieejams visu nedēļas nogali.

LOTERIJAS tiešraide Facebook būs 24.05 ap plkst. 20:00.

Tātad:
> pa 2 vai ģimenes lokā
> kājās ērti ejamie apavi, apģērbs atbilstošs laikapstākļiem
> Līdzi uzlādēts telefons ar ielādētu aplikāciju LOQUIZ, var noderēt arī ārējā baterija
> Spēle aktivizēsies 23.maijā plkst 12:00 . Cilpošana sāksies ar FB tiešraidi “Cilpojam ar garšu” pasākuma lapā
> Jāizvēlās, kuru spēli spēlēt un jānopērk biļete, kuru saņemot epastā, jūs saņemsiet arī spēles “username” un “password”
> Dabūsi spēles kodus un ievadi lietotnē un sāc!
> Jānoiet ~ 3km vai 6km, kur ik pēc ~75m atvērsies jautājums. Tie aktivizēsies paši, kā teikt, ik pēc nopelnītiem, noietiem metriem
> Turi ierīci ieslēgtu, ar ieslēgtu GPS un internetu
> Jautājumi būs forši un atraktīvi sakārtoti Cilpās jeb rēbusos.

Iegādājies spēles kodu https://cilpo.lv/garsas un seko līdzi jaunumiem “Cilpojam ar garšu ” pasākuma lapai Facebbok.

Uz tikšanos LIVE tiešraidē.

PS: Spēle būs piejama visu nedēļas nogali, bet aicinām pievienoties spēles tiešraidē, jo kopā spēlēt jautrāk.

PaCilposim?

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri