Valmieras Ziņas

Kino prieki lieliem un maziem!

Lasīšanas laiks: 3 min

Ko darīt nedēļas nogalē? Protams, apmeklēt kino un noskatīties lieliskas filmas gan lieliem, gan maziem! Kino “Gaisma” / 3D Cinema aicina noskatīties animācijas filmu visai ģimenei “Arktikas sargi”, uz patiesiem notikumiem balstītu drāmu “Skandāls”, romantisku komēdiju “(Ne) Ideāls vīrietis” (RU) un drāmu “Mazās sievietes”. Kinoteātrī joprojām var noskatīties animācijas filmu visai ģimenei “Ledus sirds 2”, piedzīvojumu filmu visai ģimenei “Dūlitls”, Viestura Kairiša filmu “Pilsēta pie upes” un trilleri/komēdiju “Sliktie puiši uz mūžu”.

Vairāk informācijas www.3dcinema.lv

Arktikas sargi
Polārlapsēns Sviftijs strādā Arktiskā pasta piegādes nodaļā un sapņo kādu dienu kļūt par labāko kurjeru visā Arktikā. Lai pierādītu, ka viņš uz to ir spējīgs, Sviftijs slepeni uzņemas vadību pār vienu no ragavām un dodas misijā nogādāt kādu noslēpumainu paciņu uz slepenu galamērķi. Viņš noklīst no maršruta un atklāj cietoksni, kurā mīt ļaundaris ar plāniem izkausēt Arktiku. Sviftijam jāsauc talkā draugi, lai apturētu draudīgo plānu un izglābtu Arktiku.

Skandāls
Uz patiesiem notikumiem balstīts stāsts, kas ļauj ielūkoties visu laiku varenākās, bet pretrunīgāk vērtētās mediju impērijas “Fox News” iekšienē un vēstī par sievietēm, kuras atmaskoja un gāza no troņa tās vadītāju.

(Ne) Ideāls vīrietis
Svetai neveicas attiecībās: viņa pielāgojas vīriešiem, pacieš pazemojumus un krāpšanu. Pēc šķiršanās no kārtējā vīrieša Sveta sāk strādāt robotu pārdošanas uzņēmumā. Kad kādam robotam tiek atklāta programmatūras kļūme un tas tiek gatavots nosūtīšanai atpakaļ ražotājam, Sveta pierunā robotu pārdot viņai, jo… Sveta ir iemīlējusies robotā, tehnisko defektu pieņemot kā personības izpausmi. Turklāt sieviete patiesi vēlas dzīvot ar iejūtīgo, gādīgo un uzmanīgo robotu, taču tas rada neparedzētas sekas.

Mazās sievietes
Filmas darbība norisinās Amerikas Pilsoņu kara laikā un vēsta par četru māsu dzīvi – pirmo mīlestību, vilšanos, šķiršanās sāpēm un sava dzīves ceļa meklējumiem – lietām, kas savu aktualitāti nezaudē visos laikos.

Dūlitls
Stāsts par slaveno doktoru Dūlitlu un viņa draugiem – uz lielā ekrāna! Pēc sievas zaudējuma, doktors Dūlitls kopā ar papagaili Polinēziju, pīli, suni, gorillu un citiem dzīvniekiem dzīvo savā īpašumā Anglijā. Dzīvnieki ir viņa vienīgie sabiedrotie, kuri palīdz doktoram, kā nu katrs prot. Kad jaunā karaliene saslimst ar nezināmu kaiti, viņa aicina palīgā Dūlitlu. Kopā ar saviem draugiem Dūlitls dodas neticamā ceļojumā pāri tāltālām jūrām, lai atrastu kādu noslēpumiem apvītu salu. Tajā esot augs, kam piemīt spēks izārstēt karalieni. Tas būs viens raibs piedzīvojums!

Sliktie puiši uz mūžu
Leģendārie “sliktie puiši” Maiks Lourijs un Markuss Burnets atkal atgriežas uz ekrāniem! Labākās “slikto puišu” dienas sen jau ir pagātnē. Maiks izdzīvo pusmūža krīzi – nekādi negribēdams atzīt, ka jaunība jau pagājusi, viņš braukā ar sporta automobiļiem, arvien iekuļas nepatīkamās situācijās un īsti neizprot savus gados jaunos kolēģus. Savukārt Markuss, kurš nodibinājis ģimeni un kļuvis par policijas inspektoru, arvien biežāk sāk domāt par pensionēšanos. Taču, kad pēc Maika dzīvības sāk tīkot noslēpumaini noziedznieki, leģendārais duets, atceroties savu nesalaužamo zvērestu – “sliktie puiši uz mūžu” – atkal apvienojas, lai veiktu vēl vienu bīstamu misiju.

Pilsēta pie upes
Ansim ir nevainīga profesija – daiļkrāsotājs, un viņš ir pieprasīts pie visām varām, kas nomainās īsā laika posmā pagājušā gadsimta 30. gadu beigās. Patosa pilnos ulmaņlaikus nomaina skarbie komunistu, tad nacistu režīmi… Viņa iecerētā ir ebreju meitene Zisla, taču jaunās sievietes tēvs liek mīlai šķēršļus. Sagadās tā, ka šajā laikā Anša dzīvē uzrodas arī glītā latviete Naiga. Starp trīs varām, kas sabradā Anša pilsētu, divām sievietēm, kas plosa viņa sirdi, iespējama tikai viena izvēle.

Ledus sirds 2
Anna, Elza, Kristofs, uzticamais ziemeļbriedis Svens un apburošais sniegavīriņš Olafs ir spiesti pamest karaļvalsti un doties vēl tālāk uz ziemeļiem. Ceļojums aizvedīs viņus pie seno leģendu pirmssākumiem un palīdzēs atklāt noslēpumus, kuri ir saistīti ar karaļvalsts pagātni.

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri