Valmieras Ziņas

Melbārdis ar Dambi Siguldā otrajā braucienā izrauj uzvaru Eiropas kausa posmā

Lasīšanas laiks: 2 min

Olimpiskā čempiona Oskara Melbārža pilotētais bobsleja divnieks ar stūmēju Intaru Dambi svētdien, 19.janvārī, Siguldā izcīnīja uzvaru Eiropas kausa posma sacensībās.

Melbārdim tā ir otrā uzvara šajā sezonā.

Melbārža pilotētais divnieks abos startos ar 4,99 sekundēm bija astotais, toties braucienos viņiem bija otrā un pirmā vieta. Pirmajā braucienā Latvijas divnieks trasi veica 50,26 sekundēs, par divām simtdaļām piekāpjoties vācietim Simonam Fraidlim. Otrajā braucienā latvieši ar 50,27 sekundēm bija ātrākie un sāncensim atvinnēja sešas sekundes simtdaļas.

Līdz ar to, Fraidli ekipāža uzvarētājiem zaudēja nieka 0,04 sekundes, bet trešajā pozīcijā palikusī Krievijas pilota Rostislava Gaitukeviča ekipāža bija 0,22 sekundes lēnāka.

Septīto vietu izcīnīja pilota Dāvja Kaufmaņa un stūmēja Ričarda Vārava ekipāža, kas startā bija piektā, bet braucienos ieņēma desmito un sesto vietu. Tikmēr Emīls Cipulis/Reinis Nungurs ierindojās 11.pozīcijā – startā viņiem 12. un 10.rezultāts, bet finišā 12. un astotā vieta.

Kaufmanis Melbārdim zaudēja 0,90 sekundes, bet Cipulis atpalika 1,20 sekundes.

Sacensībās piedalījās 18 ekipāžas.

Sestdien vislabākais starts padevās Kaufmaņa un Arņa Bebriša ekipāžai, kas izcīnīja ceturto vietu un tikai par 0,01 sekundi atpalika no pjedestāla. Melbārža un Dambja divnieks ierindojās devītajā vietā, bet Cipulis ar Danu Ivo Kleinbergu finišēja ar 14.ātrāko laiku.

Sestdien Siguldā norisinājās arī skeletona Eiropas kausa posms, kurā dubultuzvaru svinēja Endija Tērauda un Dārta Zunde, bet vīriem nepārspēts bija Krists Netlaus.

Pēc Siguldas posma bobslejā vēl būs atlikušas sacensības Īglsā, kur notiks sezonas pēdējais posms bobslejā divniekiem un vēl divi posmi bobslejā četriniekiem. Skeletonā Eiropas kausa sezonas noslēgums Altenbergas trasē Vācijā, kur notiks pēdējie divi posmi.

Eiropas kauss skeletonā ir pēc spēka trešais līmenis aiz Pasaules kausa un Starpkontinentālā kausa, bet bobslejā tas ir otrais ešelons aiz Pasaules kausa.

Pēc mēneša Siguldā norisināsies Pasaules kausa posms, kas vienlaikus būs Eiropas čempionāts skeletonā un bobslejā divnieku ekipāžām.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri