Valmieras Ziņas

Burtnieku novadā, izsitot logu, apzagta automašīna (3)

Lasīšanas laiks: 2 min

19.jūlijā Burtnieku novadā kāda līdz šim brīdim nenoskaidrota persona, izsitot “Volvo” automašīnas logu, no tās salona nozaga rokas somu, kurā atradās mobilais telefons un dokumenti. Materiālie zaudējumi vērtējami 285 eiro vērtībā. Uzsākts kriminālprocess, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valsts Policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Bukša.

20.jūlijā pulksten 15:30 Burtnieku novada Matīšu pagastā uz doto brīdi nezināms automašīnas “Mitsubishi” vadītājs iebrauca grāvī un pameta notikuma vietu. Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas pasažieris, kurš nogādāts ārstniecības iestādē. Policija turpina izmeklēt notikušo.

19.jūlijā Kauguru pagastā kāds vīrietis vadīja automašīnu “Honda” būdams 3,13 promiļu stiprā reibumā, bet Matīšu pagastā policija apturēja “Audi” vadītāju, kuram konstatēja 2,28 promiles un braukšanu bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. 20.jūlijā Naukšēnos policija apturējusi kādu “Peugeot” vadītāju 2,31 promiļu reibumā. Visiem pārkāpējiem noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli.

Kopumā Valsts Policijas Vidzemes reģiona pārvaldes teritorijā aizvadītajās dienās, laika posmā no 19. jūlija līdz 22.jūlijam, saņemta informācija par 295 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Pieņemts viens policijas lēmums par nošķiršanu. Reģistrēti 42 ceļu satiksmes negadījumi, kur piecos no gadījumiem ir sešas cietušas personas. Pie transportlīdzekļu stūres, alkoholisko dzērienu iespaidā, sēdušies 20 transportlīdzekļu vadītāji, no 13 septiņi bija automašīnu šoferi, viens motocikla, un pieci velosipēda vadītāji, bet viena persona nogādāta medicīnas iestādē alkohola ekspertīzes veikšanai. Noformēti 187 administratīvā pārkāpuma protokoli ceļu satiksmes jomā, no kuriem 125 bija par atļautā ātruma pārsniegšanu, viens par protokols noformēts par agresīvu braukšanu.

    Apse - 22.07.2019

    Pēdējā laikā Burtnieku novadā aktivizējušies ļaundari…

    Martinjs - 27.07.2019

    Tie vienkaarsi vieteejie dzeeraaji padibenes viniem ka tik zagt un dzert lidz bezsamanai

      N….. - 19.08.2019

      Ir jau ari zinams kurs tikai policija nereagie…. Denis un Jevgenijs

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri