Valmieras Ziņas

Valmieras Kultūras centrā notiks Kauguru pagasta amatierteātra “Vīzija” izrāde “Grēku grāmata”

Lasīšanas laiks: < 1 min

11.jūlijā plkst.19.00 aicinām uz Kauguru pagasta amatierteātra “Vīzija” izrādi “Grēku grāmata” Valmieras Kultūras centrā! Kauguru pagasta amatierteātris “Vīzija” piedāvā latviešu dramaturga Jāņa Anerauda neTikumu nemainības komēdiju “Grēku grāmata”.

Patērētāju biedrības direktoram dzimšanas dienā, starp citām dāvanām, tiek pasniegta arī nezināma autora sarakstīta “Grēku grāmata”, kas saduļķo līdz šim rimto aizkulišu shēmām caurvīto biedrības dzīvi. Lai arī luga “Grēku grāmata” sarakstīta 1956.gadā, tā nav zaudējusi tēmas aktualitāti – šeptmanība un veiklu shēmu izmantošana pašlabuma gūšanai ir bijusi aktuāla kā padomju laikos, tā arī mūsdienās.

Izrādē piedalās: Dainis Trēziņs, Inita Miglava, Dainis Muhins, Līga Vaite, Dainis Plasis, Artūrs Grīnofs, Jolanta Pinkule, Artis Birzleja, Mārīte Muhina vai Liene Zariņa, Aina Saleniece, Gvido Vilnis Krūmiņš, Raita Tutina. Režisors: Oskars Morozovs.

Komēdija “Grēku grāmata” ir dramaturga un prozaiķa Jāņa Anerauda pirmā luga, viņa vairāk zināmie darbi tapuši sadarbībā ar režisoru Aleksandru Leimani – scenāriji filmām “Vella kalpi” un “Vella kalpi Vella dzirnavās”.

Kauguru pagasta amatierteātris “Vīzija” 2018.gada nogalē nosvinēja 20 gadu pastāvēšanas jubileju. Latvijas amatierteātru iestudējumu skatē “Gada izrāde 2018” tas ierindojās starp septiņiem labākajiem Vidzemes reģiona teātriem. Teātri atbalsta Beverīnas novada pašvaldība, iestudējumu “Grēku grāmata” – reklāmas aģentūra “FDT”.

Izrādes “Grēku grāmata” apmeklējums ir bez maksas.

Plašāk: www.vkc.lv

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri