Valmieras Ziņas

MoselWeins – Kur tiekas saule, elegance un vīns

Lasīšanas laiks: 2 min

Uzņēmums „MoselWeins” dibināts 2010. gadā un veiksmīgi darbojas Baltijas tirgū. Pateicoties Vācijas un Luksemburgas Mozeles vīndaru augstas kvalitātes vīniem, starp uzņēmuma „MoselWeins” klientiem ir labākie Latvijas restorāni un veikali. Nedēļas nogalē mūsu stendu un produkciju varēsiet atrast pasākumā “Vidzemes Uzņēmēju dienas” Valmierā!

 

MoselWeins veikalā jebkurai gaumei varēs atrast sausus, saldus, nobriedušus pilnīgas garšas, bagātīgus vīnus ar izteiktu aromātu buķeti. „MoselWeins” vīna piedāvājumā ir Luksemburgas Mozeles, Vācijas Pfalz un Mozeles reģiona kvalitātes un augstākās kvalitātes vīnu šķirnes. Katru gadu vīndari iegūst daudzus apbalvojumus, kas apliecina vīnu augsto kvalitātes līmeni.  Varam lepoties, ka ‘’MoselWeins’’ ikgadēji gūst profesionāļu novērtējumu arī konkursā “Latvijas gada vīns”.

Mozeles ieleja un Pfalz līdzenums starp vīna audzēšanas reģioniem ir vieni no skaistākajiem valstī. Vīnogas tiek rūpīgi audzētas un atlasītas ekskluzīvāko vīnu radīšanā. Tie izceļas ar savu vieglumu, svaigumu un bagātīgo augļu garšu.Vīna izvēle ir tik plaša, ka tā spēj apmierināt pat visizsmalcinātāko gaumi, kā arī ikdienā ēdienreizi padarīs pilnvērtīgāku.

Pie mums variet iegādāties vīnus, dzirkstošos vīnus, destilātu (grapa), kvalitātes un augstākās kvalitātes Vācijas un Luksemburgas Mozeles vīnus – kāzām, banketiem, dārza svētkiem un visiem citiem svētkiem, pasākumiem par vairumtirdzniecības cenām. MoselWeins piedāvā arī degustāciju rezervāciju mūsu veikalā vai ar piegādi uz Jūsu izvēlētu svētku vietu.

Vēlamies aicināt visus vīna mīļotājus uz pirmo vīna festivālu Latvijā – ‘’GOLDEN WINES FESTIVAL 2019’’, šī gada 12. un 13. jūlijā, Rīgas Kongresu namā, kur visiem interesentiem būs iespēja baudīt dažādu valstu vīnus.

‘’GOLDEN WINES FESTIVAL 2019” programma:

Vīna cienītājiem – Jaunās pasaules vīni, vecās pasaules vīni.

Zinātkārajiem – tikšanās ar Vācijas un Luksemburgas vīndariem.

Aktīvajiem – vīnziņi Jānis Kaļķis un Agnese Gintere par un ap vīniem.

Gardēžiem – uzkodas no restorāniem: Riviera, Faces, Italissimo

Atmosfērai – īpašais viesis – dziedatājs Jānis Stībelis,  instrumentalā grupa „Los Pulidos”.

Atraktivitātei – festivāla vadītājs – Edmunds Kaševskis.

Mūsu veikals atrodas- Elvīras ielā 16, Rīgā (Āgenskalns)
Labs vīns padara dzīvi skaistāku un daudzveidīgāku,
būsiet mīļi gaidīti!
www.moselweins.com
www.facebook.com/moselweins.lv

+371 26022088
inese.weiss@moselweins.com

 

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholiskos dzērienus ir aizliegts pārdot, iegādāties un nodot nepilngadīgām personām.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Aicinām darbā AUTOBUSA VADĪTĀJU VALMIERAS AUTOPARKĀ DARBA PIENĀKUMI: pasažieru pārvadāšana saskaņā ar darba grafiku biļešu pārdošana darbs ar elektronisko kases aparātu pasažieru kvalitatīva apkalpošana PRASĪBAS PRETENDENTIEM: D kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecība, vēlams 95. kods vēlams D vai D 1 kategorijas transportlīdzekļa vadītāja stāžs vismaz divi gadi labas saskarsmes un komunikācijas prasmes latviešu valodas zināšanas UZŅĒMUMS PIEDĀVĀ: darbu stabilā uzņēmumā darba samaksu 1850 EUR (pirms nodokļu nomaksas) pilnas sociālās garantijas daļēju ceļa izdevumu apmaksu no dzīvesvietas uz darbavietu 95. koda apmācības apmācību pirms darba pienākumu uzsākšanas veselības apdrošināšanas iespējas iespēju savienot ar darbu citā uzņēmumā ikgadējās un 95. koda apmācības CV ar norādi vakancei „Autobusa vadītājs Valmieras autoparkā” iesniegt: sūtot elektroniski uz info@vtu-valmiera.lv personīgi SIA „VTU Valmiera” personāla daļā darba dienās no plkst.13:00 līdz 16:00 („Brandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Reģ.nr. 40003004220) Informācijai 29231565 * Iesniegtos personas datus SIA “VTU VALMIERA” izmantos, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu. Ja kandidāts vēlas, lai viņa personas dati tiktu saglabāti SIA “VTU VALMIERA” iekšējā datu bāzē ar mērķi tos apstrādāt citos SIA “VTU VALMIERA” personāla atlases konkursos, tad pieteikumā vakancei lūdzam kandidātam norādīt savu piekrišanu personas datu saglabāšanai. Profesija: AUTOBUSA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31

Mūsu partneri