Valmieras Ziņas

Mēneša vidū aktivizēsies cikloni, pieaugs nokrišņu daudzums

Lasīšanas laiks: 2 min

Sākot ar piektdienu, laikapstākļus Latvijā noteiks cikloni, tādēļ biežāk un spēcīgāk snigs un līs, prognozē sinoptiķi.

Ceturtdienas rītā un naktī uz piektdienu valsts dienvidaustrumu novados, debesīm skaidrojoties, gaisa temperatūra var noslīdēt līdz -15 grādiem un nedaudz zemāk, bet piektdien Kurzemē gaiss iesils līdz +2..+4 grādiem un neliels atkusnis skars arī valsts centrālo daļu.

Pirmā plašā nokrišņu zona Latviju šķērsos piektdien no ziemeļrietumiem – snigs, mazliet putinās un daudzviet sniegs pāries lietū. Sestdien uzspīdēs saule, īslaicīgi snigs un gaisa temperatūra svārstīsies ap nulli, savukārt svētdien no dienvidrietumiem gaidāmi nokrišņi.

Atbilstoši pašreizējai “Global Forecast System” prognozei vairāk snigs un līs pirmdien, 14.janvārī, kad Latviju sasniegs jauns ciklons. Aiz tā ieplūdīs vēsāks gaiss, bet nākamās nedēļas vidū iespējams nākamais ciklons un pamatīgi nokrišņi, tai skaitā sniegputenis.

Kopējais nokrišņu daudzums nākamo desmit dienu laikā var sasniegt 30-50 milimetru. Tā kā valsts rietumu un centrālajā daļā, kur prognozēti lielākie nokrišņi, gaidāms ne tikai sniegs, bet arī atkusnis un lietus, grūti paredzēt sniega segas biezumu. Saskaņā ar “Global Forecast System” prognozi nākamās nedēļas nogalē valsts lielāko daļu klās 15-35 centimetrus bieza sniega sega, bet februārī sniega dziļums vietām var sasniegt pusmetru.

Jau ziņots, ka ne tikai dziļākais sniegs, bet arī lielākais sals Latvijā un citviet Eiropā tiek prognozēts janvāra izskaņā un februārī.

Aicinām darbā AUTOBUSA VADĪTĀJU VALMIERAS AUTOPARKĀ DARBA PIENĀKUMI: pasažieru pārvadāšana saskaņā ar darba grafiku biļešu pārdošana darbs ar elektronisko kases aparātu pasažieru kvalitatīva apkalpošana PRASĪBAS PRETENDENTIEM: D kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecība, vēlams 95. kods vēlams D vai D 1 kategorijas transportlīdzekļa vadītāja stāžs vismaz divi gadi labas saskarsmes un komunikācijas prasmes latviešu valodas zināšanas UZŅĒMUMS PIEDĀVĀ: darbu stabilā uzņēmumā darba samaksu 1850 EUR (pirms nodokļu nomaksas) pilnas sociālās garantijas daļēju ceļa izdevumu apmaksu no dzīvesvietas uz darbavietu 95. koda apmācības apmācību pirms darba pienākumu uzsākšanas veselības apdrošināšanas iespējas iespēju savienot ar darbu citā uzņēmumā ikgadējās un 95. koda apmācības CV ar norādi vakancei „Autobusa vadītājs Valmieras autoparkā” iesniegt: sūtot elektroniski uz info@vtu-valmiera.lv personīgi SIA „VTU Valmiera” personāla daļā darba dienās no plkst.13:00 līdz 16:00 („Brandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Reģ.nr. 40003004220) Informācijai 29231565 * Iesniegtos personas datus SIA “VTU VALMIERA” izmantos, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu. Ja kandidāts vēlas, lai viņa personas dati tiktu saglabāti SIA “VTU VALMIERA” iekšējā datu bāzē ar mērķi tos apstrādāt citos SIA “VTU VALMIERA” personāla atlases konkursos, tad pieteikumā vakancei lūdzam kandidātam norādīt savu piekrišanu personas datu saglabāšanai. Profesija: AUTOBUSA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31

Mūsu partneri