Valmieras Ziņas

Svētkos – kino prieki!

Lasīšanas laiks: 3 min

Ziemassvētki – gada gaišākie un sirsnīgākie svētki ir klāt, un arī svētku laikā Kino “Gaisma” / 3D Cinema iepriecina ikvienu ar jaunām filmām! Piedāvājam noskatīties animācijas filmu visai ģimenei – “Sniega karaliene: Aizspogulija” (no 22. decembra) un divas piedzīvojumu filmas: “Akvamens” (3D) un “Kamene” (3D) (abas filmas no 21. decembra). Savukārt no 25. decembra varēs noskatīties piedzīvojumu filmu visai ģimenei “Mērija Popinsa atgriežas”.

Kinoteātrī joprojām iespējams noskatīties animācijas filmiņu “Grinčs” (gan 2D, gan 3D formātā) un romantisko komēdiju “Jaungada Taksometrs”,

Sniega karaliene: Aizspogulija
Varenais karalis Haralds teju zaudēja ģimeni Sniega karalienes dēļ. Nu viņš ir izdomājis, kā atbrīvot pasauli no jebkādām burvestībām – visi kam piemīt burvju spējas, turpmāk tiks turēti ieslodzījumā Aizspogulijā. Izjaukt šo nodomu un neļaut pasakai izzust no pasaules var tikai Gerda, jo viņas spēks neslēpjas maģijā, bet gan ticībā labajam un draudzībai. Jaunajos piedzīvojumos Gerdai talkā nāks ne tikai troļļi un pirāti, bet arī pati Sniega karaliene!

Akvamens
Šis ir stāsts par to, kā bākas uzrauga Toma Karija un Atlantīdas karalienes Atlannas dēls Arturs Karijs kļuva par supervaroni vārdā Akvamens. Būdams pa pusei cilvēks, pa pusei atlantīdietis, Arturs jau pusaudža vecumā bija neticami ātrs un spēcīgs, spēja elpot zem ūdens un sarunāties ar zivīm. Kad viņa pusbrālis Atlantīdas karalis Orms piesaka karu virsūdens pasaulei, Arturam neatliek nekas cits, kā cīnīties pret ļauno radinieku un kļūt par savas tautas vadoni.

Kamene
1987. gads. Robots vārdā Kamene atrod slēptuvi kādā autolūžņu laukumā Kalifornijas pilsētiņā, kurā dzīvo Čārlija (Heilija Steinfīlda). Meitenei drīz apritēs 18 gadu, un viņa meklē savu vietu dzīvē. Tieši Čārlijai ir lemts atrast noskrāpēto un sabojāto Kameni. Kad Čārlija to salabo, ir skaidrs – viņas dzīvē ienākusi ļoti neparasta Volkswagen “vabolīte”…

Grinčs
Netālu no Kasīšu pilsētas augstākā kalna pašā virsotnē kopā ar uzticamo sunīti Maksu dzīvo Grinčs. Visvairāk par visu pasaulē Grinčam nepatīk Ziemassvētki. Kad pilsētiņas iedzīvotāji sāk gatavoties Ziemassvētkiem, no svētku jampadrača grūti ir izvairīties pat Grinčam, un šīs skaļās, krāšņās un priecīgās jezgas nokaitinātais zaļais īgņa nolemj tam pielikt punktu. Viņš ņems un nozags Ziemassvētkus! Par laimi Kasīšu pilsētiņā dzīvo kāda meitenīte, kurai sirsniņā ir tik daudz Ziemassvētku prieka, ka ar to pietiks ne tikai Ziemassvētkiem, bet pat Grinčam!

Jaungada Taksometrs
Vecgada vakars. Taksometra vadītājs Andrejs (Lauris Reiniks) jau gandrīz beidzis maiņu, kad aizmugurējā sēdeklī nejauši atstāta Jaungada dāvana viņam liek atcerēties raibo svinētāju kompāniju, kas tajā vakarā paviesojusies viņa automobilī, – kašķīgu pāri, pagurušu Salaveci, trokšņainus ķekatniekus, satrauktu līgavaini un pat grūtnieci. Katra pasažiera stāstā Andrejs nospēlē savu lomu, bet vai pats taksists piedzīvos Jaungada brīnumu? Režisors: Māris Martinsons. Lomās: Lauris Reiniks, Nauris Brikmanis, Zane Dombrovska, Dita Lūriņa-Egliena, Andris Bulis, Dārta Daneviča, Māra Sleja, Valters Krauze, Baiba Sipeniece-Gavare, Valdis Melderis, Anete Krasovska. Filma latviešu valodā.

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri