Valmieras Ziņas

LIAA Valmieras biznesa inkubatora Gada balvas iegūst trīs uzņēmumi no Valmieras

Lasīšanas laiks: 2 min

14.decembrī Valmierā norisinājās LIAA Valmieras biznesa inkubatora Gada balvas pasniegšanas ceremonija, kurā kopumā tika apbalvoti 10 topošie un jaunie uzņēmēji dažādās nominācijās. To starpā ir vairāki uzņēmēji no Valmieras – SIA “EZ Studio”, SIA “Pike Boy Kayak” un Laura Vēvere, informē Valmieras attīstības aģentūra.

SIA “EZ Studio” ieguva apbalvojumu nominācijā “Eksporta potenciāls”. Nominācijas uzvarētājs ir inkubācijas dalībnieks, kurš mērķtiecīgi izstrādājot savu produktu ir domājis par eksporta tirgiem un negrasās iekarot tikai Latvijas tirgu.

Laura Vēvere ieguva apbalvojumu nominācijā “Gada estētiķis”. Nominācijas uzvarētāja ir pirmsinkubācijas dalībniece, kura ir atgriezusies Latvijā no Londonas un turpina blogeru kustības attīstību un organizē pasākumus, kur katrai detaļai ir nozīme. Sīkumos slēpjas burvība, un Laura noteikti ir šo “mazo prieciņu” speciāliste.

SIA “Pike Boy Kayak” ieguva apbalvojumu nominācijā “Gada prototips”. Uzņēmuma prototipēšanas process ir bijis vismērķtiecīgkākais 2018.gadā LIAA Valmieras biznesa inkubatorā. Šobrīd tiek strādāts jau pie pirmā rūpnieciskā prototipa ar inovāciju atbalsta programmas “Zīle” finansējumu.

Kopumā 2018.gadā LIAA Valmieras biznesa inkubatorā pirmsinkubācijas programmā ir darbojušies 40 cilvēki ar biznesa idejām un deviņi no tiem ir sapratuši, ka ideju ir vērts realizēt, dibinot uzņēmumus un uzsākot saimniecisko darbību.

Savukārt, inkubācijas programmā patlaban aktīvi darbojas 31 uzņēmums no Cēsīm, Valmieras, Raunas, Smiltenes, Valkas, Alūksnes, Pārgaujas, Priekuļiem, Mazsalacas, Beverīnas, Kocēnu, Pārgaujas un Alojas novadiem.

Valmieras biznesa inkubatora pakalpojumi pieejami uzņēmējiem un uzņēmējdarbības uzsācējiem 21 pašvaldībā, tostarp Valmierā, kā arī Mazsalacas, Rūjienas, Naukšēnu, Valkas, Apes, Alūksnes, Burtnieku, Strenču, Smiltenes, Gulbenes, Jaunpiebalgas, Raunas, Beverīnas, Priekuļu, Kocēnu, Pārgaujas, Līgatnes, Cēsu, Vecpiebalgas un Amatas novados.

LIAA Biznesa inkubatori tiek finansēti ERAF projekta “Reģionālie biznesa inkubatori un radošo industriju inkubators” ietvaros.

LIAA Valmieras biznesa inkubatora aktivitātēm var sekot līdzi Facebook lapā:https://www.facebook.com/LIAAValmiera

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Valmieras tehnikums aicina darbā METĀLAPSTRĀDES SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1402 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Labas datorprasmes Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “Metālapstrādes skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Valmieras tehnikums aicina darbā INFORMĀCIJAS UN KOMUNIKĀCIJU TEHNOLOĢIJAS SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1259 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “IKT skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Mūsu partneri