Valmieras Ziņas

Nedēļas nogale sākas ar kino!

Lasīšanas laiks: 3 min

Atkal nedēļas nogale ir klāt, un Kino “Gaisma” / 3D Cinema piedāvā patīkamas brīvdienas, baudot kino priekus! Piedāvājam noskatīties divas animācijas filmas visai ģimenei – “Zirnekļcilvēks: Ceļojums Zirnekļpasaulē” un “Grinčs” (3D), romantisko komēdiju “Jaungada Taksometrs”, kā arī šausmu filmu “Nakts maiņa morgā”. Savukārt 10. decembrī – drāma “Mežonīgā dzīve”, bet no 12. decembra – fantastikas filma “Izsalkusī pilsēta”. Informācija par seansiem – www.3dcinema.lv

Zirnekļcilvēks: Ceļojums Zirnekļpasaulē
Vizuālajā ziņā unikālā un inovatīvā animācijas filma “Zirnekļcilvēks: Ceļojums Zirnekļpasaulē” ir stāsts par pusaudzi no Ņujorkas Mailsu Moralesu, kas kļūst par zirnekļcilvēku un atklāj paralēliem universiem un bezgalīgām iespējām pārpilno Zirnekļpasauli, kurā ne viens vien varonis valkā zirnekļcilvēka masku.

Grinčs
Netālu no Kasīšu pilsētas augstākā kalna pašā virsotnē kopā ar uzticamo sunīti Maksu dzīvo Grinčs. Visvairāk par visu pasaulē Grinčam nepatīk Ziemassvētki. Kad pilsētiņas iedzīvotāji sāk gatavoties Ziemassvētkiem, no svētku jampadrača grūti ir izvairīties pat Grinčam, un šīs skaļās, krāšņās un priecīgās jezgas nokaitinātais zaļais īgņa nolemj tam pielikt punktu. Viņš ņems un nozags Ziemassvētkus! Par laimi Kasīšu pilsētiņā dzīvo kāda meitenīte, kurai sirsniņā ir tik daudz Ziemassvētku prieka, ka ar to pietiks ne tikai Ziemassvētkiem, bet pat Grinčam!

Jaungada Taksometrs
Vecgada vakars. Taksometra vadītājs Andrejs (Lauris Reiniks) jau gandrīz beidzis maiņu, kad aizmugurējā sēdeklī nejauši atstāta Jaungada dāvana viņam liek atcerēties raibo svinētāju kompāniju, kas tajā vakarā paviesojusies viņa automobilī, – kašķīgu pāri, pagurušu Salaveci, trokšņainus ķekatniekus, satrauktu līgavaini un pat grūtnieci. Katra pasažiera stāstā Andrejs nospēlē savu lomu, bet vai pats taksists piedzīvos Jaungada brīnumu? Režisors: Māris Martinsons. Lomās: Lauris Reiniks, Nauris Brikmanis, Zane Dombrovska, Dita Lūriņa-Egliena, Andris Bulis, Dārta Daneviča, Māra Sleja, Valters Krauze, Baiba Sipeniece-Gavare, Valdis Melderis, Anete Krasovska. Filma latviešu valodā.

Nakts maiņa morgā
Policiste Megana Rīda pēc nesen izieta rehabilitācijas kursa ierodas uz savu pirmo nakts maiņu pilsētas morgā. Drīz tur tiek ievests jaunas, eksorcisma laikā mirušas sievietes līķis, un Megana piedzīvo dīvainas un šausminošas parādības, ko izraisa līdz galam neizdzītais ļaunais gars.

Mežonīgā dzīve
1960. gadi, mazpilsēta Montānas štatā Amerikā. Četrpadsmitgadīgais Džo ir vienīgais bērns mājsaimnieces Dženetas un golfa laukuma darbinieka Džerija ģimenē. Netālu no Kanādas robežas plosās plašs mežu ugunsgrēks, un, kad Džerijs zaudē darbu un reizē arī motivāciju dzīvei, viņš nolemj pievienoties ugunsdzēsēju komandai, atstājot sievu un dēlu likteņa varā. Pēkšņi spiests uzņemties pieaugušā lomu, Džo kļūst par liecinieku mātes izmisīgajai cīņai par savu personisko laimi.

Izsalkusī pilsēta
Tūkstošiem gadu pēc tam, kad pasauli pāršalca neaptverami milzīga dabas kataklizma, cilvēce ir pielāgojusies dzīvei jaunajos apstākļos. Pa pasauli pārvietojas gigantiskas megapoles, burtiski ‘apēdot’ savā ceļā sastaptās mazās pilsētas. Toms dzīvo diženās Londonas zemākajā slānī, un katra jauna diena šeit viņam ir cīņa par izdzīvošanu. Kādu dienu viņš satiek Esteri – bīstamu dumpinieci, kura bēguļo no likuma pārstāvjiem. Viņu ceļiem nebija jākrustojas, taču tieši viņiem abiem kopā būs lemts mainīt nākotni.

Valmieras tehnikums aicina darbā METĀLAPSTRĀDES SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1402 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Labas datorprasmes Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “Metālapstrādes skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Valmieras tehnikums aicina darbā INFORMĀCIJAS UN KOMUNIKĀCIJU TEHNOLOĢIJAS SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1259 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “IKT skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Mūsu partneri