Valmieras Ziņas

Par godu Valsts policijas simtgadei apbalvoti labākie Vidzemes reģiona pārvaldes darbinieki (1)

Lasīšanas laiks: 2 min

30.novembrī Valmierā notika Valsts policijas 100.gadadienai veltīts pasākums, kura laikā tika godināti un apbalvoti labākie Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldē dienējošie darbinieki, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

“Šajā dienā mēs izsakām pateicību tiem, kuri atzinīgi veikuši savus dienesta pienākumus, pieminām tos kolēģus, kuri ir aizgājuši aizsaulē, un tos, kuri godam veikuši savu dienesta darbu un šobrīd devušies pelnītā atpūtā. Šajā laikā mēs atskatāmies uz notikušo un izdarīto, tajā pašā laikā domājot par to, kas mūs sagaida. Policija ir pārmaiņu priekšā – nākamgad tiks ieviests jaunais transportlīdzekļu trafarējums, kā arī iespējams jauns formu dizains. Mēs esam gatavi pārmaiņām ne tikai vizuālā tēlā, bet arī būtībā. Kā teicis Rainis: “Pastāvēs, kas pārvērtīsies!”.

Vēlamies izteikt arī lielu pateicību sabiedrībai par sniegto atbalstu. Pateicamies, ka arvien vairāk cilvēku nav vienaldzīgi par apkārt notiekošo, jo, saņemot zvanus no iedzīvotājiem, ir izdevies novērst vairākas nelaimes,“ saka Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieks, pulkvedis Imants Mitrošenko.

Policijas dienas svinības sākās ar svētbrīdi Valmieras Sv. Sīmaņa evaņģēliski luteriskajā baznīcā. Pēc baznīcas apmeklējuma koncertzālē “Valmiera” tika vairāki pasniegti apbalvojumi.

Par priekšzīmīgu dienesta pienākumu izpildi, augstu profesionalitāti, sasniegtajiem darba rezultātiem un sakarā ar Latvijas Valsts policijas 100.gadadienu, –

Ar Iekšlietu ministrijas Pateicību apbalvoti:
Majore Sandra Okrašinska
Kapteine Mārīte Bizika-Berkane
Kapteinis Arnis Virziņš
Virsniekvietnieks Andris Psjuks
Virsniekvietniece Līga Lāce
Virsniekvietnieks Juris Engers
Virsseržants Sergejs Andrejevs
Seržants Aivis Veigulis
Dokumentu pārvaldības nodaļas vecākā lietvede Vita Bolunda

Ar Iekšlietu ministrijas Goda rakstu apbalvoti:
Majore Jeļena Meļikidze
Majors Ivars Auniņš
Majors Aivis Jakovels
Kapteine Anita Apšāne
Kapteine Karīna Zauere
Kapteinis Viktors Cunskis
Kapteinis Jānis Tenters
Leitnants Ronalds Krafts
Virsniekvietnieks Aleksandrs Šmeļs

III pakāpes “Kārtības policijas Nopelnu zīme” piešķirta seržantam Igoram Cīrulim.

II pakāpes “Kriminālpolicijas Goda zīme” piešķirta pulkvežleitnantam Indulim Rūsim un kapteinim Uģim Ulmanim.

Pasākuma laikā tika pasniegtas Valsts policijas krūšu nozīmes “Par cītību policijā”, Valsts policijas Goda raksti un Pateicības, kā arī Jubilejas goda zīmes “Valsts policijai 100”. Tāpat tika izteiktas reģiona pateicības gan pašu darbiniekiem, gan arī sadarbības partneriem, kuri snieguši atbalstu Valsts policijai.

Svinīgo pasākumu vadīja Jānis Plāte, kā arī par svētku noskaņu gādāja duets Elīna Krastiņa un Māris Radziņš, un Valmieras mūzikas skolas koklētāju ansamblis “ACCORDA”.

    Roka roku mazgā - 05.12.2018

    Pateicība kukuļņēmējai..fantastiski 🤦‍♀️

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri