Valmieras Ziņas

TC “Valleta” jauns veikals “Bodīte”

Lasīšanas laiks: 2 min

“Bodīte” ir neliels boutique tipa apģērbu veikaliņš, kur dāmām ir iespēja sev iegādāties ko atšķirīgu un kvalitatīvu, kā arī kungiem iepriecināt savas mīļotās ar kādu tērpu vai aksesuāru. Pircēju sirdis esam iekarojuši jau Ādažos TC “Apelsīns”, kur dāmas ar nepacietību gaida katru jauno pievedumu un nu jau savās garderobēs tādus lielos zīmolus kā “Zara”, “H&M” un citus ir aizstājušas ar “Bodīte” piedāvāto apģērbu un aksesuāru klāstu. Nu esam gatavi iekarot jaunas virsotnes un uzsākam darbību arī Valmierā TC “Valleta”!

Mūsu piedāvājumā ir visa veida apģērbi. Kleitas ikdienai, kā arī svētku reizei vai darbam birojā. Piedāvājam garākus un īsākus svārkus. Bikses un blūzītes, ko mūsu pārdevējas palīdzēs saskaņot. Kā arī nekad neaizmirstam par auksto ziemas sezonu un rūpējamies, lai mūsu pircējiem būtu silti, piedāvājot stilīgu un neierastu ziemas apģērbu ne tikai jaku un mēteļu veidolā, bet arī siltos legingus un zeķubikses, kā arī cimdiņus un skaistas šallītes, kas lieliski var tikt pasniegtas arī kā dāvanas. Piedāvājam arī plašu un interesantu bižutērijas klāstu, kur katra dāma spēs atrast ko piemērotu sev, bet kungi – skaistu dāvanu dāmai.  Uzskatām, ka tieši ar savu košo, dzīvespriecīgo, modīgo un dažādo apģērbu klāstu kā mazākiem, tā lielākiem izmēriem spējam ieinteresēt dāmas dažādos vecumos un izcelties citu veikalu vidū. Svarīgi, ka pie mums var atrast plašu izmēru klāstu, kas sniedzas no 36. līdz pat 50. izmēram.

Mēs lepojamies ar atšķirīgu apģērbu, kas ir rūpīgi atlasīts un neatkārtojas. Preci dodamies izvēlēties uz tādām valstīm kā Lietuva, Polija un pat Turcija. Varam lepoties arī ar to, ka priecējam pircējus ar jaunu pievedumu ik pēc divām nedēļām, kas ļauj mums to nemitīgi papildināt un dažādot, bet pircējiem nekad negarlaikoties ar vienu un to pašu preci vitrīnās, skatlogā un uz pakaramajiem. 

Ja vēlies savā garderobē ko atšķirīgu un neredzētu, tad nāc pie mums, un mēs Tev palīdzēsim to atrast!

Ar nepacietību gaidīsim Tevi pie mums, Valmierā, TC “Valleta” 4. stāvā!

Mūsu košajām sienām garām noteikti nepaskriesi!

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri