Valmieras Ziņas

Valmieras peldbaseins sertificēts pēc jaunākajiem starptautiskajiem standartiem

Lasīšanas laiks: < 1 min

Valmieras jaunuzceltais peldbaseins ir Latvijā pirmais 25 metru peldbaseins, kas ticis sertificēts pēc jaunajām Starptautiskās Peldēšanas federācijas (FINA) prasībām, līdz ar to Valmiera un visa Latvija kopumā iegūst plašākas iespējas rīkot starptautiskas peldēšanas sacensības. Valmieras peldbaseins saņēmis Latvijā pirmo sertifikātu, kas to apliecina. 

Latvijas Peldēšanas federācija atzīst, ka ir stājusies spēkā jauna sertificēšanas sistēma un reti kurš no pēdējos desmit gados jaunuzceltajiem peldbaseiniem var tai kvalificēties. Valmieras peldbaseins ir Latvijā vienīgais 25 metru 8 celiņu peldbaseins (ir citi gan 25 metru, gan 50 metru peldbaseini, bet ne 8 celiņu platumā vai sertificēti pēc jaunajām FINA prasībām). 

Valmieras peldbaseins atklāšanas dienā no Latvijas Peldēšanas federācijas saņēma Starptautiskās Peldēšanas federācijas (FINA) sertifikātu, kas apliecina, ka Valmieras peldbaseins atbilst standartiem starptautisku peldēšanas sacensību rīkošanai un tajās sasniegto rezultātu atzīšanai. Tādējādi Valmieras peldbaseins ir Latvijā pirmais, šobrīd vienīgais, 25 metru jaunuzceltais peldbaseins kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas, kas atbilst šiem starptautiskajiem standartiem.

Valmieras peldbaseina FINA sertifikātu ikviens apmeklētājs var aplūkot Peldbaseina kompleksa administrācijā, Rīgas ielā 91, Valmierā. 

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri