Valmieras Ziņas

Pēc lieliskā starta “Valmiera Glass/ViA” trešdien samēros spēkus ar Tartu basketbolistiem

Lasīšanas laiks: 2 min

Trešdien, 3. oktobrī, pulksten 19:00, otro spēli “Olybet” Latvijas – Igaunijas apvienotajā līgā aizvadīs “Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola”, tiekoties ar Igaunijas vicečempioni “Tartu Ulikool”. Abas komandas sezonu sākušas ar panākumiem un Vidzemes Olimpiskajā centrā centīsies uzsākt uzvaru sēriju.

Sezonas atklāšanas spēlē Valmieras basketbola līdzjutēji apliecināja savu mīlestību pret šo lielisko spēli un kuplā skaitā ieradās atbalstīt “Valmiera Glass/Vidzemes Augstskolas” komandu debijas spēlē. Atmosfēra tribīnēs dzina uz priekšu arī mājinieku basketbolistus, kuri saspringtā cīņā spēja nodrošināt uzvaru pār “Valgu/Valku” un ierakstīja pirmo panākumu turnīra tabulā. Laukumā līderu statusu pierādīja šajā līmenī spēlēt pieradušie valmierieši. Ar 20 punktiem izcēlās Jānis Kaufmanis, bet Edmunds Elksnis sakrāja 19 punktus. Savukārt komandas kapteinis Māris Ziediņš deva ieguldījumu cīņā zem groziem, gūstot sešus punktus un izcīnot desmit bumbas zem groziem. Tāpat labu sniegumu izdevās nodemonstrēt Klāvam Dubultam, kuram pietrūka tikai viens punkts un viena atlēkusī bumba līdz “double-double” rādītājiem.

Sestdienas spēlē kā galvenais treneris debiju šādā līmenī piedzīvoja Roberts Zeile, bet viņa trenētās komandas rindās laukumā izgāja septiņi debitanti. Pirmā turnīra tabulā ierakstītā uzvara noteikti palīdzēs pārvarēt uztraukumu, kas palīdzēs spēlēt brīvāk arī turnīra turpinājumā. Pret robežpilsētas komandu valmieriešiem izdevās apliecināt, ka ar ātro spēles stilu un šo komandas komplektāciju “Valmiera Glass/ViA” ir konkurētspējīga komanda Latvijas – Igaunijas apvienotajā līgā.

Valmieriešu pretiniece trešdien būs “Tartu Ulikool” komanda, kas ir aktuālā Igaunijas vicečempione. Prita Venes trenētie basketbolisti izcīnīja uzvaru savā pirmajā turnīra spēlē, pārspējot Latvijas bronzas medaļnieci “Jūrmalu” ar rezultātu 79:59. Lielisku spēli pret jūrmalniekiem izdevās aizvadīt igauņu aizsargam Martam Rosentalam, kurš individuāli sakrāja 30 punktus. Tāpat svarīgas lomas komandā spēlē lietuviešu leģionāri Arns Veļicka un Juliuss Kazakausks, pirmajā spēlē lietuvieši attiecīgi sakrāja 23 un 13 punktus.

Latvijas – Igaunijas līgā spēlē 15 komandas, kuras aizvada divu apļu turnīru. Čempionātā piedalās astoņas komandas no Latvijas un septiņas no mūsu ziemeļu kaimiņiem. Pēc pamatturnīra spēlēm noskaidrosies astoņas labākās vienības, kuras turpinās cīņu izslēgšanas spēlēs par iespēju iekļūt Final-4 fāzē. Pēc turnīra noslēguma tiks aizvadītas arī katras valsts atsevišķas play-off spēles, lai noskaidrotu gan Latvijas, gan Igaunijas čempionvienības.

Spēle starp “Valmiera Glass/ViA” un “Tartu Ulikool” norisināsies 3. oktobrī, pulksten 19:00, Vidzemes Olimpiskajā centrā. Ieejas biļetes cena 3 eiro, bet studentiem, skolniekiem un pensionāriem 2 eiro.

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri