Valmieras Ziņas

Upēs un ezeros līdz +22 grādiem silts ūdens

Lasīšanas laiks: < 1 min

Ūdens temperatūra daudzās upēs un ezeros otrdienas rītā sasniedz +20..+22 grādus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra operatīvā informācija.

Ūdens temperatūra Ventā, Lielupē un Aiviekstē +20..+22 grādi, Daugavā +18..+21 grāds, Gaujā +17..+20 grādu.

Dažās upēs, kas tek cauri mežam vai kurās ieplūst daudz avotu, saglabājas zemāka ūdens temperatūra, tomēr nu jau visās novērojumu stacijās tā sasniedz vismaz +14 grādu.

Lielajos ezeros ūdens iesilis līdz +18..+21 grādam. Mazākās un seklākās ūdenstilpēs, ko apspīd saule, ūdens ir vēl par pāris grādiem siltāks.

Kā aģentūru LETA informēja Rīgas pašvaldības policijas Drošības uz ūdens un civilās aizsardzības pārvaldē, ūdens temperatūra pie glābšanas stacijas Vakarbuļļos ir +14 grādi, Bābelīte +21, Rumbulā +19, Ķīšezerā +21, Lucavsalā +19, bet Vecāķos +13 grādi.

Jūrā saglabājas lieli ūdens temperatūras kontrasti. Vidzemes piekrastē un Kurzemes rietumu piekrastē caurmērā ir +8..+13 grādus dzestrs ūdens, savukārt Rīgas līča Kurzemes un Zemgales piekrastē, tajā skaitā Kolkas un Mērsraga apkaimē, ūdens temperatūra sasniedz +18 grādu.

No rīta ūdens ir visvēsākais, augstāko temperatūru tas sasniedz vēlā pēcpusdienā. Pirmdienas pēcpusdienā augstākā ūdens temperatūra reģistrēta Mūsā pie Bauskas, kur tā sasniedza +24 grādus, un +23 grādi bija arī Lielupē un Ventā.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Aicinām darbā AUTOBUSA VADĪTĀJU VALMIERAS AUTOPARKĀ DARBA PIENĀKUMI: pasažieru pārvadāšana saskaņā ar darba grafiku biļešu pārdošana darbs ar elektronisko kases aparātu pasažieru kvalitatīva apkalpošana PRASĪBAS PRETENDENTIEM: D kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecība, vēlams 95. kods vēlams D vai D 1 kategorijas transportlīdzekļa vadītāja stāžs vismaz divi gadi labas saskarsmes un komunikācijas prasmes latviešu valodas zināšanas UZŅĒMUMS PIEDĀVĀ: darbu stabilā uzņēmumā darba samaksu 1850 EUR (pirms nodokļu nomaksas) pilnas sociālās garantijas daļēju ceļa izdevumu apmaksu no dzīvesvietas uz darbavietu 95. koda apmācības apmācību pirms darba pienākumu uzsākšanas veselības apdrošināšanas iespējas iespēju savienot ar darbu citā uzņēmumā ikgadējās un 95. koda apmācības CV ar norādi vakancei „Autobusa vadītājs Valmieras autoparkā” iesniegt: sūtot elektroniski uz info@vtu-valmiera.lv personīgi SIA „VTU Valmiera” personāla daļā darba dienās no plkst.13:00 līdz 16:00 („Brandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Reģ.nr. 40003004220) Informācijai 29231565 * Iesniegtos personas datus SIA “VTU VALMIERA” izmantos, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu. Ja kandidāts vēlas, lai viņa personas dati tiktu saglabāti SIA “VTU VALMIERA” iekšējā datu bāzē ar mērķi tos apstrādāt citos SIA “VTU VALMIERA” personāla atlases konkursos, tad pieteikumā vakancei lūdzam kandidātam norādīt savu piekrišanu personas datu saglabāšanai. Profesija: AUTOBUSA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31

Mūsu partneri