Valmieras Ziņas

Vidzemes slimnīcā sāksies Terapijas nodaļas 2 pārbūve

Lasīšanas laiks: 2 min

Turpinot darbu pie Vidzemes slimnīcas nodaļu pārvietošanas un infrastruktūras uzlabošanas, maijā tiks uzsākta Terapijas nodaļas 2 pārbūve, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Vidzemes slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Benita Brila.

Terapijas nodaļa 2 ir otrā nodaļa, kuras pārbūve notiks Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansētā projekta ietvaros.  To iekārtos telpās, kur līdz šim atradās Asins sagatavošanas nodaļa – B korpusa 5. stāvā, un jauno nodaļas izvietojumu pacienti un personāls varēs novērtēt jau šī gada nogalē.   

“Projekta realizācija”, komentē valdes priekšsēdētājs Uģis Muskovs, “nozīmē plānveidīgu un stratēģiski būtisku slimnīcas infrastruktūras uzlabošanu. Būvdarbi arī šoreiz notiks, nepārtraucot slimnīcas darbu, tāpēc tas var radīt zināmas neērtības gan personālam, gan mūsu pacientiem un viņu apmeklētājiem.  Tomēr aicinu visus ar izpratni un iecietību izturēties pret šo situāciju, lai jau pēc sešiem mēnešiem varam gandarīti atklāt Terapijas nodaļu 2 mūsdienīgās, pacientiem drošās telpās un personālam ērtā darba vidē.”

Līgums par nodaļas pārbūvi noslēgts ar būvfirmu “SCO Centrs”. Būvprojekta autors, tāpat kā jau pārbūvētajai Bērnu slimību nodaļai, ir SIA “Nams”.

Attēlā: Vidzemes slimnīcas valdes priekšsēdētājs Uģis Muskovs (no kreisās) un SIA “SCO Centrs” valdes priekšsēdētājs Jānis Matisons paraksta līgumu par pārbūves uzsākšanu Terapijas nodaļā 2.

Pārbūves laikā tiks slēgts stāvlaukums iekšpagalmā pie A un B korpusiem un slēgta B korpusa kāpņu telpa, kas tiek izmantota nokļūšanai uz Laboratoriju un Diagnostiskās radioloģijas nodaļu. Nokļūšanai uz minētajām nodaļām apmeklētāji aicināti izmantot kāpnes vai liftu A korpusā.

Pārbūves darbi un  iekārtu iegāde tiek veikta Projekta Nr. 9.3.2.0/17/I/006  “Kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamības uzlabošana Vidzemes slimnīcā, attīstot veselības aprūpes infrastruktūru” ietvaros, kuru līdzfinansē  Eiropas Reģionālās attīstības fonds (ERAF) 85% apmērā, bet 9% ir valsts budžeta finansējums.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri