Valmieras Ziņas

Šova “X Faktors” otrās sezonas atlase Valmierā notiks 8.maijā

Lasīšanas laiks: 2 min

Maijā sešās Latvijas pilsētās viesosies TV3 vērienīgā muzikālā televīzijas projekta “X Faktors” komanda, lai uzklausītu un izvērtētu muzikālos talantus un atrastu tos, kuriem dot iespēju sevi parādīt uz lielās šova skatuves, informēja šova rīkotāji.

Valmierā atlase notiks 8.maijā plkst.15 Valmieras Kultūras centrā.

Atlasēs potenciālos dalībniekus vērtēs “X Faktora” producenti Guntars Gulbiņš un Ilze Ūdre, projekta muzikālā producente Maija Sējāne un mūziķis, dīdžejs un “X Faktors” vadītājs Markus Riva.

Pieteikšanās mājaslapā XFaktors.lv iespējama līdz 11. maijam, bet jau no 7. maija sāksies atlases Latvijas reģionos. Pieteikšanās iespējama trīs kategorijās: dalībniekiem vecuma grupās 16-25 un 25+, kā arī vokālajām grupām.

Tiem, kuri vēl tikai meklē sevī drosmi pieteikties, šova vadītājs Markus Riva iesaka nebaidīties:

“Mēs dzīvē nekad nezinām, kura var kļūt par mūsu lielo iespēju. Iespējams, tieši “X Faktors” varētu būt tas pagrieziena punkts, kas var izmainīt dzīvi uz visiem laikiem. Dalība šovā var būt pirmais solis, lai nodarboties to, kas patiešām patīk – būt uz skatuves un dziedāt. Ja tu paliksi sēžot un domājot, kā būtu, ja būtu, nekas nenotiks – lai gan katram no mums zvaigznēs ir ierakstīts viņa ceļš, pašam ir jāiet zvaigznēm pretī.”

“X Faktora” vadītājs iedrošina arī tos, kuri uz skatuves nav kāpuši un līdz šim dziedājuši savam vai pašu tuvāko priekam.

“Dalība šovā ir laba skola, un tur ir daudz profesionālu un atsaucīgu cilvēku, kuri palīdz. Pārliecība par sevi nāk tikai ar laiku un praksi, un “X Faktors” ir iespēja tīrradnim no nulles punkta kļūt par Vislatvijas varoni.”

“X Faktors” ir televīzijas realitātes šovs, kura mērķis ir atrast jaunus dziedošus talantus. Pirmā projekta sezona Latvijā iemantoja lielu popularitāti un ļāva virknei jaunu profesionāļu vadībā attīstīt savas prasmes un iegūt klausītāju atzinību.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri