Valmieras Ziņas

Šovakar norisināsies “Grandu Cīņas” otrais posms

Lasīšanas laiks: 2 min

Jau šovakar Vidzemes Olimpiskajā centrā norisināsies Vidzemes Augstskolas studentu sporta spēļu “Grandu Cīņas” otrais posms. “Grandu Cīņas” ir studentu sporta spēles četros posmos, kurā tiks noskaidrots, kurš studiju virziens ir sportiskākais. Šodien jaunieši sacentīsies basketbola un florbola laukumus. Jebkurš interesents šovakar plkst. 21:00 ir aicināts vērot spēles klātienē.

Video tiešraidei vari sekot līdzi šeit.

Pirmo reizi sporta spēles “Grandu Cīņas” norisināsies četros posmos, kas ir nebijis pasākums Latvijas augstāko mācību iestāžu vidū. Ja iepriekšējos gados komandu sastāvu veidošanas formāts bija starp kopmītnēm, Valmierā dzīvojošajiem un ārvalstu studentiem, tad šogad veiktas izmaiņas – komandas sastāvus veido pēc studiju programmā studējošajiem.

Video aicinājums:

Pirmajā posmā volejbola disciplīnā stereotipus lauza IT studenti, kuru pārstāvētās komandas izcīnīja pirmās divas vietas, attiecīgi “Bāliņa bērni” – pirmie, “IT” – otrie. Savukārt trešajā vietā palika komanda ar vissarežģītāko nosaukumu – “Visneiedomājamākā nekomunikabilitāte”, kuras sastāvā spēlēja Koku ēku celtniecība un ekobūves studenti ar Mediju studijas un žurnālistikas meiteņu palīdzību.

Katrā no posmiem studenti sacentīsies kādā no sporta disciplīnām, kas ļauj aptvert visus sporta klubus, ar kuriem „Vidzemes Augstskola” ir noslēgusi sadarbības līgumu, un vēl vairāk. Pirmajā posmā Vidzemes Olimpiskā centra zālē tika aizvadītas sacensības volejbolā, savukārt otrajā posmā tās būs sacensības basketbolā un florbolā, trešajā posmā stafetes uz ledus, bet noslēgumā – futbols.

Pirmajā posmā iesildošos vingrinājumu – zumbu – vadīja studentes Karīna Reķe un Juta Kārkliņa. Savukārt šodien iesildošos vingrinājumus vadīs Vidzemes Olimpiskā centra atlētikas zāles trenere Ginta Kalniņa, kura vada gan grupu nodarbības, gan individuālos treniņus trenažieru zālē. Grupu treniņi jau notiek VOC otrajā stāvā, trenažieru zāles atklāšana nākamajā piektdienā, 6.aprīlī, visu dienu – trenējies bez maksas!

Paldies par atbalstu pasākuma īstenošanā saka – Kartinga halle High Voltage, A/S „Cēsu Alus”, Vidzemes Olimpiskais centrs, A/S „Tallink”, A. Zariņa Zīmogu fabrika, bārs „Tinte”, Valmieras Ziņas, Vidzemes Augstskola, Baldones Waterjump, Piebalgas Porcelāna fabrika, Valmieras novada pašvaldība, Valmieras teātris, Valmieras hokeja klubs, „Stropa” pica un “Red Bull”. 

Video atskats uz pirmo posmu:

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri