Valmieras Ziņas

Aicina iekāpt studenta kurpēs kopā ar Vidzemes Augstskolas studentiem

Lasīšanas laiks: 2 min

No 14. līdz 22. martam norisināsies ikgadējais vidusskolēnu pasākums “ViA studenta anatomija”, kā ietvaros skolēns var apmeklēt lekcijas un satikt pasniedzējus, apskatīt kopmītnes un izzināt Valmieras pilsētu, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Vidzemes Augstskolas sabiedrisko attiecību speciāliste Vera Grāvīte.

Studiju vides izzināšanas pasākuma “ViA studenta anatomija”, kurš nu jau kļuvis par tradīciju, mērķis ir iepazīstināt topošos studentus ar viņiem interesējošām studiju programmām, kā arī studiju procesu augstskolā. Vidusskolēniem būs iespēja iegūt plašāku informāciju par fakultātēm, redzēt studiju norises procesu, piedalīties lekcijās, apskatīt bibliotēku.

“Es to visu vērtēju ļoti pozitīvi. Tā bija labi aizvadīta diena nepiespiestā gaisotnē, kurā uzzināju ne tikai par studijām, bet arī par sadzīviskajām lietām, studentu dzīvi un dažādām aktivitātēm, ko piedāvā Valmiera. Nekur citur to neuzzināt! Noteikti ir vērts pieteikties un atbraukt!”, atklāj “ViA studenta anatomijas”

dalībniece, ViA studente Ieva Gudaņeca.

Interesentiem studentu dzīvi palīdzēs izzināt “krustvecāki” – izvēlētās studiju programmas studenti. Viņi uzklausīs potenciālo studentu vēlmes un atbilstoši tām piedāvās programmu studentu dzīves izzināšanai, tajā skaitā lekciju apmeklējumus, tikšanos ar mācībspēkiem un viesošanos studentu kopmītnēs.

“Man “Studentu anatomija” iedeva pareizo devu sapratnes par to, kas vispār ir augstskola un ko tajā studenti dara. Gan studenti, gan darbinieku un docētāji ir laipni, interesanti un tiešām iedvesmo domāt un darīt,”

atzīst Anete Mīlberga, “Komunikācijas un sabiedrisko attiecību” 2.kursa studente.

“Tā bija lieliska pieredze atrasties augstskolā kopā ar cilvēkiem, kas ir pāris gadus vecāki, bet justies tā, it kā es jau studētu visus tos gadus kopā ar viņiem! Tas laikam arī bija tas iemesls, kāpēc izvēlējos Vidzemes Augstskolu – man patika tā sajūta, ka esi gaidīts un juties kā savējais. Būdama studente, arī es nolēmu kļūt par krustvecāku, jo ceru, ka spēšu būt citu mazais pamudinājums ieraudzīt to, cik šeit ir jauki cilvēki, interesantas lekcijas un noteikti daudz dažādu lietu, ko darīt!,”

stāsta Anete.

“ViA studenta anatomija” tiek rīkota kopš 2007. gada skolēnu pavasara brīvlaikā. Ikvienam interesentam ir iespēja pieteikties – www.anatomija.va.lv

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri