Valmieras Ziņas

“Par!” neiesaistīsies “Vienotības” piedāvātajā apvienībā ar reģionu partijām

Lasīšanas laiks: 2 min

Partija “Kustība “Par!”” (“Par!”) neplāno iesaistīties “Vienotības” piedāvātajā politiskajā apvienībā kopā ar reģionu partijām, laikrakstam “Diena” norādījis “Par!” līderis Daniels Pavļuts.

Viņa vadītais politiskais spēks esot lēmis veidot citu partiju apvienību – “sadarbības platformu kā skaidru alternatīvu valdošajai koalīcijai, kā jaunu spēku, kas ir alternatīva stagnācijai”. “”Vienotības” piedāvātajā apvienībā ar reģionu partijām neplānojam iesaistīties. Strādāsim ar liberāli demokrātiskā un progresīvā spārna sabiedrotajiem,” sacījis Pavļuts.

“Par!” vadītājs norādījis, ka turpinās sarunas ar partiju “Progresīvie”, kura arī esot noraidoša pret tuvināšanos “Vienotībai”, un partiju “Latvijas attīstībai” (LA), ar kuru runāšot arī “Vienotība”.

Līdz ar to uz nākamajām Saeimas vēlēšanām centriski labējo spēku spektrā var būt divi iniciatīvas centri, kas veidotu politisko spēku apvienības, raksta “Diena”.

Kā ziņots, “Vienotība” aizvadītās nedēļas nogalē notikušajā domes sēdē mudināja partijas ar līdzīgām vērtībām kopā startēt Saeimas vēlēšanās, veidojot jaunu politisko apvienību. Vienošanās par kopīgu startu jau esot panākta ar partijām “Kuldīgas novadam”, “Tukuma pilsētai un novadam” un “Valmierai un Vidzemei“. Savukārt sarunas par sadarbību vēl notiks ar Vidzemes partiju, Latgales partiju, LA, “Par!” un “Progresīvajiem”, sestdien klāstīja “Vienotības” līderis, ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens. Tikmēr Latvijas Reģionu apvienība (LRA) un Jaunā konservatīvā partija (JKP) kopā ar “Vienotību” startēt neplāno.

Arī “Par!” vēl janvāra beigās aicināja radniecīgus politiskus un sabiedriskus spēkus uz sadarbību Saeimas vēlēšanās “atbilstoši skaidri noteiktam mērķu, vērtību un politiskajam redzējumam”, aģentūru LETA iepriekš informēja politiskā spēka pārstāve Amālija Brūvere. Politiskais spēks bija uzrunājis piecu partiju pārstāvjus – “Progresīvos”, LA, “Vienotību”, JKP un “Izaugsmi”. Politiskie spēki izvēlēti pēc to programmu analīzes un “Par!” biedru aptaujas rezultātiem, pavēstīja Brūvere.

13.Saeimas vēlēšanas notiks šā gada oktobra pirmajā sestdienā.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Aicinām darbā AUTOBUSA VADĪTĀJU VALMIERAS AUTOPARKĀ DARBA PIENĀKUMI: pasažieru pārvadāšana saskaņā ar darba grafiku biļešu pārdošana darbs ar elektronisko kases aparātu pasažieru kvalitatīva apkalpošana PRASĪBAS PRETENDENTIEM: D kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecība, vēlams 95. kods vēlams D vai D 1 kategorijas transportlīdzekļa vadītāja stāžs vismaz divi gadi labas saskarsmes un komunikācijas prasmes latviešu valodas zināšanas UZŅĒMUMS PIEDĀVĀ: darbu stabilā uzņēmumā darba samaksu 1850 EUR (pirms nodokļu nomaksas) pilnas sociālās garantijas daļēju ceļa izdevumu apmaksu no dzīvesvietas uz darbavietu 95. koda apmācības apmācību pirms darba pienākumu uzsākšanas veselības apdrošināšanas iespējas iespēju savienot ar darbu citā uzņēmumā ikgadējās un 95. koda apmācības CV ar norādi vakancei „Autobusa vadītājs Valmieras autoparkā” iesniegt: sūtot elektroniski uz info@vtu-valmiera.lv personīgi SIA „VTU Valmiera” personāla daļā darba dienās no plkst.13:00 līdz 16:00 („Brandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Reģ.nr. 40003004220) Informācijai 29231565 * Iesniegtos personas datus SIA “VTU VALMIERA” izmantos, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu. Ja kandidāts vēlas, lai viņa personas dati tiktu saglabāti SIA “VTU VALMIERA” iekšējā datu bāzē ar mērķi tos apstrādāt citos SIA “VTU VALMIERA” personāla atlases konkursos, tad pieteikumā vakancei lūdzam kandidātam norādīt savu piekrišanu personas datu saglabāšanai. Profesija: AUTOBUSA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31

Mūsu partneri