Valmieras Ziņas

“Pārgaujas” florbolisti iepriekšējās sezonas bronzas finālistu duelī uzvar “Valmieru”

Lasīšanas laiks: 2 min

Iepriekšējās sezonas “Elvi Florbola līgas” vīru turnīra bronzas medaļniece Stalbes “Pārgauja”, kas aizvada salīdzinoši neveiksmīgu sezonu, piektdien, 8.decembrī, savā laukumā ar rezultātu 7:4 (3:2, 2:1, 2:1) pārspēja “Valmieru”, kas cieta otro zaudējumu pēc kārtas.

“Pārgauja” otrajā minūtē atklāja cīņas rezultātu un pirmā perioda gaitā nonāca iedzinējos, taču atguva vadību, trešdaļu uzvarot ar 3:2. Turpinājumā valmieriešiem vēl divas reizes izdevās mājinieku pārsvaru samazināt līdz vieniem vārtiem (4:3 un 5:4), bet Stalbes florbolisti nosargāja vadību un svinēja uzvaru.

Uzvarētājiem ar “hat-trick” un rezultatīvu piespēli atzīmējās Lauris Ābols, bet vieni vārti un divas rezultatīvas piespēles bija Oskaram Balodim.

Viesiem pa divām rezultatīvām piespēlēm savos kontos ierakstīja Ivars Laktiņš un Arnijs Kuratņiks.

Virslīgas kopvērtējuma vadībā ar 38 punktiem 14 spēlēs atrodas “Lielvārde”/”FatPipe”, kam sešus punktus zaudē “Betsafe”/”Ulbroka”, kamēr pa 24 punktiem ir “Valmierai” un Kocēnu “Rubenei”, bet Cēsu “Lekrings” ar 22 punktiem ir piektajā pozīcijā.

Igaunijas čempione Tartu EMU iekrājusi 18 punktus, pie 17 punktiem tikusi “Ķekava”, bet tai ar 15 punktiem seko Talsu NSS/”Krauzers” un “Pārgauja”. Desmitā ar 14 punktiem ir “Bauska”, tālāk ar 13 punktiem ir Liepājas “Kurši”/”Ekovalis” komanda, kamēr bez punktiem joprojām ir “Ogres vilki”.

Šajā sezonā “Elvi Florbola līgas” dalībnieku rindas papildinājuši “Ogres vilki” un Igaunijas čempione Tartu EMU, bet vairs nespēlē galvaspilsētas komandas “Rīga” un “Rockets”, tāpēc jau trešo sezonu pēc kārtas turnīrā startē 12 komandas.

Igauņi gan piedalīsies tikai Latvijas čempionāta regulārajā turnīrā.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti “Betsafe”/”Ulbroka” florbolisti, kuri finālmačā “Arēnā Rīga” ar 7:4 pārspēja Lielvārdes komandu, pirmo reizi kluba vēsturē triumfējot Latvijas čempionātā. Savukārt bronzas mačā “Pārgauja” dramatiskā cīņā pagarinājumā ar 7:6 uzvarēja “Valmieru”, pirmo reizi tiekot pie Latvijas čempionāta medaļām.

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri