Valmieras Ziņas

Koncertzālē “Cēsis” notiks Lielais ķīniešu Jaungada koncerts

Lasīšanas laiks: 2 min

Otrdien, 31. janvārī, plkst.19:30 koncertzālē “Cēsis” gaidāms Lielais ķīniešu Jaungada koncerts, kurā uzstāsies divi tradicionālie ķīniešu orķestri no Ķīnas ziemeļiem un dienvidiem – Šaaņsji Radio ķīniešu mūzikas orķestris un Džedzjanas Tautas mūzikas orķestris, portālu “Valmieras Ziņas” informēja koncertzāles mārketinga un komunikācijas vadītāja Egija Saļņikova.

Sagaidot Jauno gadu pēc Mēness kalendāra, klausītāji varēs baudīt īpašu mūzikas programmu vairāk nekā simts mūziķu sniegumā.

Koncerta nosaukums ir “Fučuņa kalnu capriccio un simfonija “Vārti uz Zīda ceļu””. Tas ietver atsauci uz diviem fenomeniem, kas raksturo abu reģionu īpatnības: slavenā Zīda ceļa sākumpunkts sendienās bija tieši Šaaņsji provincē, bet Džedzjanas provinces Fučuņa kalni ir slaveni ar savām brīnišķīgajām ainavām. Tāpēc var teikt, ka koncerta programma klausītājus iepazīstinās ar skaistāko, kas atrodams gan Ķīnas dienvidos, gan ziemeļos.

Ķīniešu Jaungada koncertu turneja 2017.gadā atzīmē savu 20. jubileju. Projekts aizsākās ar koncertu Vīnes Musikverein 1998.gadā, un nu jau ķīniešu Jaunā gada sagaidīšanas svinību laikā izskanējis visā pasaulē. Jubilejas gadā plānoti teju 30 ķīniešu Jaungada koncerti dažādos kontinentos, no Zīda ceļa līdz Eiropai. Tā ir lieliska izdevība kultūras apmaiņai un piedāvā iespēju ne tikai baudīt ķīniešu mūziku, bet arī uzzināt vairāk par šīs zemes kultūru.

Arī koncertā Cēsīs klausītājiem būs iespēja tuvāk iepazīties ar ķīniešu muzikālo kultūru, kurai ir sena vēsture. Koncerta programma ir eksotiska un piesātināta ar Ķīnas kolorītu, un tajā skanēs autentiski ķīniešu tradicionālie instrumenti.

Koncertu organizē Eesti Kontsert, sadarbībā ar Wu Promotion. Koncertu atbalsta Huawei Technologies.

Biļetes nopērkamas koncertzāles “Cēsis” kasē, “Biļešu serviss” tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuserviss.lv

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara’89” viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā, piedāvā darbu konditoram (-ei) maiznīcā “top!” Valmierā,Rīgas ielā 64. Galvenie darba pienākumi: Konditorejas izstrādājumu ražošana, ievērojot receptūras un tehnoloģiskās instrukcijas; Gatavās produkcijas kontrole un pēcapstrāde. Prasības kandidātiem: Obligāta darba pieredze konditorejā nav nepieciešama; Godīgums un atbildības sajūta; Pozitīva attieksme pret darbu. Piedāvājam: Veselības apdrošināšana; Papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; Svētku dāvanas; Atmaksātus papildatvaļinājumus; Profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; Interesantu darbu stabilā uzņēmumā, mūsdienīgu darba vidi; Darbs maiņās no plkst. 4.00 līdz 15.00; Darba alga no EUR 900 (bruto); Piedāvājam apmācības uz vietas maiznīcā. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - konditors VALMIERĀ,Rīgas ielā vai zvani, sūti ziņu WhatsApp +371 29 174 701. Profesija: KONDITORS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba laika veids: Maiņu darbs Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-07-01 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv vai zvanīt uz WhatsApp mob.t. +37129174701

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "KOCĒNU KOMUNĀLĀ SAIMNIECĪBA" aicina SANTEHNIĶI Pienākumi: Veikt komercuzskaites mēraparātu, ūdens patēriņa skaitītāju un siltumenerģijas skaitītāju mezglu montāžas darbus; Veikt ūdenssaimniecības un siltumapgādes inženierkomunikāciju un iekārtu montāžas, ekspluatācijas, remonta un pilnveidošanas darbus, izmantojot atbilstošas iekārtas, instrumentus un tehnoloģiskos paņēmienus; Iesaistīties ūdenssaimniecības/siltumapgādes avāriju novēršanas darbos. Prasības: Prasme patstāvīgi organizēt sava darba pienākumu izpildi, noteikt prioritātes, plānot savu darbu; Prasme pielietot mūsdienu tehnoloģijas darba procesā; Teicamas saskarsmes spējas, spēja strādāt gan patstāvīgi, gan komandā; Augsta atbildības sajūta, mērķtiecīgums, iniciatīva. B kategorijas autovadītāja apliecība. Uzņēmums piedāvā: Darbu stabilā uzņēmumā; Veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes laika; Darba līgumu uz nenoteiktu laiku; Darba pienākumu pildīšanai darba automašīnu; Darba vieta – Kocēnu un Burtnieku apvienības teritorija Valmieras novadā. CV sūtīt uz e-pastu birojs@siakks.lv ar norādi santehniķis. Profesija: SANTEHNIĶIS Darba vietas adrese: LATVIJA, Alejas iela 8, Kocēni, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba laika veids: Normālais darba laiks Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Pakalpojumi Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-07-05 Kontaktpersona: Māris Heinols Izglītības līmenis: Profesionālā pamatizglītība

Mūsu partneri